reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zlot Babyboomowych Mamusiek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pięknie :baffled:
nie wiem,nic nie wiem.
Pamiętaj tylko,że to zostało raptem 5-6 dni i jak Ciebie nie będzie to Justysia pewnie też nie przyjedzie bo za cały domek jej się nie będzie uśmiechało zapłacic :confused2:

reklama
No ja myślę,że Vikamcia niech bierze kumpelę-zawsze(jeśli się pomieszczą)to taniej będzie w kosztach podzielić im na 3:)))
I proszę o pozytywne myslenie-no chybaze urodzę i ja się wykruszę:/

hej..
Vikamcia..zaieraj kumpele i nie rob jaj.. jak sie nie zmiescicie to zawsze mozemy zamienic sie domkiem..jesli Martuśka sie zgodzi ..hihi

jenny juz niedlgo hihi...

Lubiczanko a Ty jaj nie rob tylko nogi zaciskaj... najwyzej bedziemy odbierac porod hihihi...

My na zlot niedojedziemy niestety :-:)wściekła/y: dziewczynki sa chore niechce jechac i zarazac to nie w moim stylu bo niektorzy tak lubia niestety z chorymi dziecmi przyjezdzac w odiwedziny :wściekła/y: a dwa J pracuje wlasnie w ten weekend i to na druga zmiane.Jestem zla bo bardzo chcialam byc ale coz zdrowie dziewczynek wazniejsze.

nom ja nie przyjade jak Vikamcia nie przyjedzie bo mnie na to poprostu nie stac :/ 17 do PL az na miesiac wyjezdzam wiec hmmmm.... a tak sie cieszylam.... (pomijajac ze zaliczka tez sie pojdzie..... a za to letnich ciuszkow dla dzieciakow bym nakuppila....) mam nadzieje ze jednak autko naprawicie :)

Margaritta-w du.ę dostaniesz!odwoływac się chce-phi;))))))
Justysia-Ty tam nic nie odwołuj,bo będziecie tak jak Bóg przykazał;)
Didi-nooooo...bylebym w aucie na poboczu rodzić nie musiała;)

oj..laski ...nu nu nu dupska beda bite...ale coz ..

Lubiczanko...ja to moge w akuszerke sie bawic a co tam ..zimna krew zachowam zawsze...i porod tez bym odebralo..hihih

reklama
Didi-no jeśli po porodzie zaproponujesz mi herbatkę i grzaneczkę jak w szpitalu,to może się skuszę;))))
Asieńko-a biada mi zdanie zmieniać;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry