reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zlot Babyboomowych Mamusiek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No ladnie... klapki, stroje, ksiazki, niezla imprezka sie szykuje:-D

A gdzie to jezioro jest???? Bo ja na mapie niczego nie widzialam:baffled:
Myslalam, ze ta osadka jest blisko morza:confused:

Aganatalia-fajnie jak bedziesz,a co z patrycjabaczkowska???? Wiesz moze czy bedzie??
Pytam sie Ciebie bo Wy chyba z tych samych stron jestescie, nie?

margaritta-bokujta, bokujta!!!!

reklama
Kamcia ja strojów nie będę brała do ClaraLara.Pisze tam i zresztą na zdjęciach w google jest pokazane,że muszą byc ciuchy i buty,a nie klapeczki ;-)

No coś Llily mówiła,że jest jezioro w którym nie ma ryb....dlatego puścimy tam panów z wędkami :-D:-D

Margaritta mówiła mi,że na basenie spędzi 15 minut tylko :rofl2::-D:-D

Aaa Didi ty pisałaś o jakimś golfie? To ja znalazłam,że to jest virtualna gra w golfa :-D

Ostatnia edycja:
Anineczko no to teraz mi powiedzialas a ja juz P powiedzialam ze moze swoje kijki do golfa zabrac..hahaha

no i oswiadczyl mi zd w dzien wyjazdy wyruszymy o 11 wiec zladujemy tez na 14 .. ale wszystko na moje glowie jak zawsze i nawet lepiej bo P zgarne prosto z fabryki

co do tego parku to ja nie wiem czy pojdziemy bo my ze Spotem a tam z piesami nie mozna

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry