reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zlot Babyboomowych Mamusiek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ewelcia no teraz weszłam na allegro,wcześniej jakieś firmy,ale nie mogę znaleźc body he he.

listę zrobiłam dzisiaj,się namęczyłam przy tym :szok:
i tak oto:

12lat- (1)margaritta
8lat- (1)lubiczanka
6lat- (3)anineczka,didi,lubiczanka
5lat- (4)kamcia,tichonek,pauletta,margaritta
4lata- (3) renni,anineczka,sandrula,
3lata- (4) sandrula,zgaga,ewelcia,aania
2lata- (6) Justysia,wiesienka,barmanka,didi,sylcia,madbebe
18miesięcy -(4) asieńkaR,pauletta,Vikamcia,lubiczanka
12miesięcy- (2) Justysia,zgaga
6 miesięcy- (1) asieńkaM
4 miesiace (1) Vikamcia
3 miesiące - (2) ,Aania,Tichonek
1miesiąc - (1) Lubiczanka

jeśli kogoś pominęłam to sorki,pisac!

Ostatnia edycja:
reklama
ale się gorąco zrobiło..
rozumiem domek na 2 nocki będzie kosztował 200 euro tak??
i ten 2 bed jest wolny tak??
więc on mógłby być dla mnie:-)
a jesli kktoś jeszcze bedzie chciał to mozemy się podzielić po pokoju:-p
ja z D i z małą byśmy spali sobnie na jednym łóżku a dla maleństwa wzięłabym turystyczne łóżeczko

Anieneczko mała będzie mieć na imie Emma;-)

anineczko a ja chciałam spytać.. bo na te 18 miesięcy to bedzie za małe na Vi
ona teraz nosi ciuszki na 2 lata i wolałabym koszulkę jeśli można

Ostatnia edycja:
Ok ViKamcia już wpisuję :tak:
czy to będzie body nie wiem,ale napiszę do Ani.
A i dziewczynki też sie określcie co wolicie,koszulki czy body.

Ok ViKamcia już wpisuję :tak:
czy to będzie body nie wiem,ale napiszę do Ani.
A i dziewczynki też sie określcie co wolicie,koszulki czy body.

a to jeszcze chciałam spytać czy te body dla młodszej tez mogłabym prosić o większe tak na 4 miesiące ;-)
bo jak byłam w 32 tc na usg to ważyła 2,700 więc będzie duża.. i boję się że juz w lipcu będą na nią za małe takie na 2 miesiące:-p

Ostatnia edycja:
Anineczko dopisz mnie z Sylcia na dwie nocki na jeden domek 2 bed;-);-);-):-D

Ostatnia edycja:
Jasne,że się można zrzucić:tak:A pamiątak na całe życie:-)
I tak dla Radka koszulka tak jak napisałaś na 5 lat:tak:A dla Mata bodziak,ale wolę większy bo raczej czuję,że będzie większy niż przeciętny dzieciak w tym wieku:tak:A i też,żeby miał na dłużej niż na jedno założenie:-)Jak są na trzymiesięczniaki to poproszę:tak:

no na Nadinke 2-3 latka ok :) senkju swietny pomysl :) i ja wolalabym koszulke rowniez :p

deklaruje sie ze jade na spotkanko :p

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry