reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zlot Babyboomowych Mamusiek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewelcia to na co Cię wpisac? B&B tańsze niż domek i został pokój w sam raz dla was (2+1) ;-) jedna czy 2 noce? (Maciek się chyba skłaniał na 2 noce,ale mówił,że musi Cię namówic) :-p:laugh2::laugh2:
dobre dobre...zobaczymy jak bedzie dzis negocjowal:rolleyes:...
to jak Maciek sie zgodzil to wez nas wpisz na ten 2+1....ja najwyzej dam Ci do konca znac jak on wroci....

on nie dzwoni do mnie ani ja do niego:rofl2::sorry2:
ciekawe co powie jak wroci

P.S.
Anineczko chyba jednak mnie wkrecasz?

reklama
Chyba dzis kiepski dzien na zalatwianie powaznych spraw, nikomu nikt nie ufa:dry:

No dokładnie.
Ale ja dziś w przeciwieństwie do niektórych pełna powaga :blink:

Sandrula na zlocie będzie :-):-)

Brak mi jeszcze potwierdzenia od Wiesienki i Barmanki,czy dojadą na sobotę?

Dziewczynki co z takimi babkami jak na przykład Joannn czy babki z Limerick?:sorry2:Sylcia i Justysia zdaje się deklarowały się na nocleg?:sorry2:
Kamila wklejała wczoraj bodajże linka do wątku by każdy zajrzał i na Limericki wątek też i na ten tego też :sorry2:
Ja zapytałam właśnie gdzieś czy Limeryczanki będą :sorry2:

są jeszcze 2 domki wolne,zapewne jeden weźmie ViKamcia,ale może zmieścic kogoś do siebie i jeszcze jeden domek jest wolny. :tak:
Joannn chyba w ogóle nie odzywała się w tym temacie,tak więc nie wiem.
A Sylci chyba przeoczyłam? Bo też nie przypominam sobie :no:

Anineczko dopisz do mojego do domku Paulette ...a moj P powiedzial jak mamy 3 bed... to na scislosc mozemy jeszcze jedna mala rodzinke prygarnac

a co do rezerwacji robionej przez Renni ..potwierdzam ze to prawda bo bylam przy rozmowie Kamci z Lily i slyszalam jak mowilaze juz ktos od nas zabukowal

Ostatnia edycja:
reklama
podejzliwy.gif

anineczko kochana łan najt its ok :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry