reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zlot Babyboomowych Mamusiek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hahah
No kurcze napewno jest jakieś miejsce na obrzeżach Dublina gdzie można odpocząć w ciszy , pogrilować. Bo ja akurat w miare znam Dublin , ale jeżdzić po nim nie lubie:/ Też trzeba znaleść miejsce gdzie taka duża grupa dzieci będzie bezpieczna (zdala od ulicy itp).
Więc kontunuujmy burze mózgów!!:)

moniadan teściowa Ryanairem leci,tyle tylko,że właśnie do Katowic:sorry:
Co do miejsca spotkania to właśnie-obrzeża Dublina a nie kawał drogi od Dublina:sorry:Ja wiem,że każda chce dobrze i wkleja linki,które można zweryfikować,ale zlot ma być w Dublinie (czy tam okolicach) a nie już Kildare,Wicklow czy jeszcze gdzieś indziej:sorry:Był Limerick,było Galway i teraz czas na Dublin:sorry:

Ostatnia edycja:
przez ostatnie półtorej roku właściwie mieszkałam w dalkey no i nie sądze, że jest to dopowiednie miejsce do zebrania się :sorry: jest park , ale jest niewielki , wątpie, że można grillować tam też:sorry:
a park w centrum st stephens green to chyba odpada bo to samo centrum zawsze pełno ludzi , korki :sorry:
ten emerald wygląda ciekawie bardzo:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Bardzo dobrze im więcej powiecie laseczki z Dublina tym lepsze miejsce wybierzemy:)

Ja od rana szperam w necie posprawdzałam dojazdy itp, Phoenix park jest wielki więc boje sie że dzieci sie rozpieszchną i nie ogarniemy tego. Fajne by znaleść jakieś miejsce otoczone , lub daleko od ulicy, z miejscem parkingowym, i piknikowym(gdzie będzie można spokojnie grillować), jakiś plac zabaw i miejsce do zabaw dla nas:)..
Wiem że niektórym nie pasuje pchać sie do samego centrum Dublina (bo go nie znaja).
A znowu dziewczynom w Dublina pasuje ten park bo blisko..

Myślałam o tym wodospadzie z centrum Dublina to jest ok 35km , dla nas to bedzie 2,5 godz jazdy. Ja tam nie byłam ale wygląda pięknie, ładny rejon, piknik mozna spokojnie zrobić, jakieś ogrody są. Jakbysmy hotel w Bray znalazły to jest 8km z wodospadu. A Bray jest łądna zatoka plaże więc frajda dla dzieci. A z Bray do Dublina to jakies 18 km.

No dziewczyny piszcie kolejne propozycje:))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry