reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
czesc, jestem z katowic- witosa, czy ktoras zna moze zlobek na os.1000-lecia ??? i od kiedy wogole dziecko moze isc do zlobka od jakiego wieku ???
Mojej koleżanki córka chodziła do tego żłobka i nawet chwaiła sobie . Tylko że Emilia miała 20 miesięcy to jest już większe dziecko a jak z mniejszymi to nie wiem .
Ale w sumie Emi też jeszcze wtedy pampersa nosiła itd.
Nie wiem od kiedy dokładnie są zapisy, ale wiem że koleżanka puściła ją od Października bo tak nagle pracę dostała, więc proponuję zadzwonić lub się tam przejaechać i pytać/
Ale w sumie Emi też jeszcze wtedy pampersa nosiła itd.
Nie wiem od kiedy dokładnie są zapisy, ale wiem że koleżanka puściła ją od Października bo tak nagle pracę dostała, więc proponuję zadzwonić lub się tam przejaechać i pytać/
Witam,
Zapraszam wszystkich mieszkających w Katowicach i okolicach rodziców maluszków w wieku od 6 m-cy do 4 lat, już od września, do nowootwieranego klubu maluszka. Klub usytuowany będzie w Katowicach Piotrowicach. Wyklwalifikowane, doświadczone opiekunki, przestronne pomieszczenia, różnorodność zajęć, język angielski, własny ogród z placem zabaw.Wszelkie zapytania proszę kierować na adres: biuro@pionier.edu.pl
Już w przyszłym tygodniu podamy oficjalny adres WWW.
pozdrawiam,
Zapraszam wszystkich mieszkających w Katowicach i okolicach rodziców maluszków w wieku od 6 m-cy do 4 lat, już od września, do nowootwieranego klubu maluszka. Klub usytuowany będzie w Katowicach Piotrowicach. Wyklwalifikowane, doświadczone opiekunki, przestronne pomieszczenia, różnorodność zajęć, język angielski, własny ogród z placem zabaw.Wszelkie zapytania proszę kierować na adres: biuro@pionier.edu.pl
Już w przyszłym tygodniu podamy oficjalny adres WWW.
pozdrawiam,
Witam,
Zapraszam serdecznie na blog: akademiaszkraba.blog.onet.pl
Spokojne miejsce, rodzinna atmosfera, przyjazne środowisko, domowe warunki
Można nas odwiedzać codziennie (pon. - pt.) od 9.00 do 15.00. Więcej informacji: 604 237 933
Pozdrawiam, K. Sztandera
Zapraszam serdecznie na blog: akademiaszkraba.blog.onet.pl
Spokojne miejsce, rodzinna atmosfera, przyjazne środowisko, domowe warunki
Można nas odwiedzać codziennie (pon. - pt.) od 9.00 do 15.00. Więcej informacji: 604 237 933
Pozdrawiam, K. Sztandera
reklama
k_aralajna
Fanka BB :)
Witam. Chce posłac dziecko do złobka w Katowicach, chyba centrum, myślałąm o tym na ulicy Ligonia, ewentualnie na Szeptyckiego, bo mąż pracuje w centrum i byłoby nam łatwiej. Czy ktoś może podzielic się opiniami na ich temat?? Ewentualnie o innych w Katowicach...