reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Żłobki w KATOWICACH

Witam. Chce posłac dziecko do złobka w Katowicach, chyba centrum, myślałąm o tym na ulicy Ligonia, ewentualnie na Szeptyckiego, bo mąż pracuje w centrum i byłoby nam łatwiej. Czy ktoś może podzielic się opiniami na ich temat?? Ewentualnie o innych w Katowicach...

reklama
Oskar uczęszczał do żłobka na Ligonia i byliśmy bardzo zadowoleni. My jak i Panie w przedszkolu, do którego poszedł Młody. Dzieci uczone są samodzielności, do Pań zwracają się "ciociu", panuje miła i przyjazna atmosfera. Dzięki temu żłobkowi wiem, że przy drugim dziecku nie zawaham się ani chwilę gdy przyjdzie czas na opiekę w żłobku.

dzieki za opinie:tak:, ja zamierzam jutro sie zapisac i i tu i tam i poczekamy co z tego wyjdzie... ;-)

ja slyszalam ze na szeptyckiego sa super warunki ale tez raczej obstaje za ligonia.. zobaczymy

moze jeszcze ktos cos napisze?:-);-)

Chętnie podzieliłabym się opinią,ale niestety nie jestem z Katowic,wiec pozostaje czekać tylko na wypowiedzi tamtejszych forumowiczek:) A nie boisz się posłać dziecka do żłobka?Moja znajoma wybrała nianie.

nie wiem czy ja akurat bardziej nie obawialabym sie zostawic dziecka samego z obca mi osoba, nikt ze znajomych nie wchodzi w gre:no:

poza tym to sa calkiem rozne koszta...:baffled:

Koszty niani sa bardzo porównywalne do żłobka. Fakt,że zostawiasz dziecko z kimś obcym,ale tak nie do końca. Osobiście mam dobre doświadczenia w tej sprawie i dlatego nie posłałabym dziecka do żłobka,do którego nie mam zbytniego zaufania.

reklama
Witam
szukam kubu malucha lub prywatnego żłobka w ścisłym centrum Katowic - najbliżej centrum znalazłam na Paderewie. Czy jest gdzieś bliżej?

Do góry