reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Żłobki, przedszkola, kluby malucha i ... w Poznaniu

hej ! witam wszystkie mamy ,które wracają do pracy i mają dylemat co zrobić z maluszkiem.
Tu na forum ogłaszał się klub malucha na ul Hetmańskiej postanowiłam sprawdzić.
Byłam, widziałam i wyszłam zadowolona - właściwie nie mogłam wyjść bo moje dziecko nadal chciało tam pozostać .:-) Polecam super sprawa , aż się chce pracować gdy widzisz, jak szczęśliwe jest twoje dziecko i co najważniejsze mogę zostawiać dziecko na wybraną prze ze mnie godzinę . Od września pocieszyły mnie panie opiekunki ,że będzie otwarte do 20.00 czyli spokojnie mogę pracować na popołudniu. Koniecznie tam zajrzyjcie.:happy2:

reklama
Co powinno robić Twoje dwu - trzy- czteroletnie dziecko zanim pójdzie do przedszkola?
Dobrze się bawić, oczywiście, ale zabawa powinna czemuś służyć, więc może:

• Artystycznie szaleć wyklejając, rysując i malując
  • Poznawać język angielski w formie zabawy
  • Poznawać świat w Klasie Odkrywców
  • Rozwijać słuch i poczucie rytmu oraz koordynację ruchową podczas zajęć muzyczno – ruchowych,
  • Wziąć udział w zajęciach konstrukcyjno - manipulacyjnych
  • Pobawić się w teatr i nauczą się podstaw tańca nowoczesnego
  • Dzięki odpowiednio dobranym ćwiczeniom rozwiną aparat mowy
  • A także ukształtują swoje zachowania proekologiczne
Do codziennych klubikowych rytuałów należą zajęcia poświęcone czytaniu bajek i spotkaniom z terapeutyczną mocą muzyki. Pozwolimy sobie namalować muzykę i dotknąć bajkę.

Dzień u nas nie będzie dniem straconym - Centrum Kultury i Rozwoju Dziecka Guga Studio

Zresztą [video=youtube;NrCtU1XLW0I]http://www.youtube.com/watch?v=NrCtU1XLW0I[/video] sama!

OTWARCIE W MAJU
NOWEGO PRZEDSZKOLA
W POZNANIU PRZY UL. PRĄDZYŃSKIEGO 55

ZAPRASZAMY DO ZAPISYWANIA DZIECI
W KWIETNIU 20% ZNIŻKI OPŁATY WPISOWEJ
Przyjmiemy tylko 15 dzieci, którym gwarantujemy edukację i opiekę na najwyższym poziomie.
Nasz cel to dbałość o rozwój indywidualnych talentów każdego dziecka oraz wspieranie w dążeniu do samodzielności.
Placówka czynna od poniedziałku do piątku od 7.00 do 17.00 z możliwością opieki do 20.00 za dodatkową opłatą.

W cenie czesnego oferujemy:
  • zajęcia muzyczno- ruchowe, które odbywają się codziennie
  • zajęcia z języka angielskiego prowadzone w formie muzyczno – zabawowej 5 razy w tygodniu
  • cykliczne warsztaty teatralne oraz przedstawienia zorganizowane przez Teatr „Trele Morele” Joanny Koniecznej
  • wysoko wykwalifikowaną kadrę posiadająca wieloletnie doświadczenie w pracy z dziećmi
  • zajęcia adaptacyjne przy udziale rodziców
  • napoje i owoce dostępne bez ograniczeń
  • diagnoza mowy dziecka prowadzona przez wykwalifikowanego logopedę
maly przedszkolak 2.jpgmale szkraby 4.jpgmale szkraby3.jpgmaly przedszkolak.jpgmale szkraby1.jpg

Poznań, Nabór! Do Grupki Maluszków -Klub Maluszka-Nasze Dzieci są Wspaniałe:)
Proponuję:
• Aktywna opieka, przygotowanie do samodzielności w przedszkolu
• Dużo zabawek,
• Słoneczne miejsce,przestrzeń
• Zdrowe Domowe Jedzonko, Czystość i Higiena
• Kreatywność, spacery, Dużo zieleni
• Troska,
• Uśmiech, Kultura słowa
• Doświadczenie Zawodowe ponad 10 lat, Elastyczność
• Pozytywna energia. Referencje - bardzo zadowoleni rodzice.

Wysoka jakość.
Odpowiedzialna Niania, Kochana Ciocia

Miejsce: ulica Katowicka. Doskonałe warunki. Parter! Dużo zieleni
Proszę o kontakt:
888 245 583. Zapraszam
Razem stworzymy grupkę szczęśliwych maluchów.
Zapraszam na spotkanie. Atrakcyjne warunki cenowe.

Zapraszamy wszystkie mamy i ich pociechy z okolic Szczepankowa, Rataj, Tulec i nie tylko :) do nowo otwartego Klubu Malucha Figlo-Raj w Szczepankowie.
Nasz program obejmuje dzieci od 6 mc. życia do 7 lat.

FIGLO-RAJ to miejsce, które powstało z myślą o najmłodszych. Tutaj w przyjaznej atmosferze, pod troskliwym i czujnym okiem pedagogów, maluszki spontanicznie i kreatywnie mogą spędzać czas.

Szczegóły: Figlo-raj.pl - Klub Malucha Figlo-Raj, ul. Szczepankowo 22a / 3 Poznań

Witam, właśnie od niedawan kożystam z usług nowo otwartego klubu w poznaniu na winogradach "Smyki z Klasą", super opieka i rewelacyjny wystrój, co najważniejsze maja tylko ekologiczne zabawki i odpowiednie podejście do mojej córeczki. Wikusia nie chce wychodzić z klubiku, długo szukałam takiego miejsca, mam nadzieję że w końcu znalazłam

reklama
Zapraszam do Klubu Kosi Łapki przy ulicy Mostowej.
Do Klubu możesz przyprowadzić dziecko i pozostawi pod kompetentna opieką pedagogów. W ciepłej i przyjaznej atmosferze zorganizujemy jego zabawę dostosowaną do wieku, potrzeb i umiejętności dziecka. W tym czasie rodzic może spokojnie zrobić zakupy, pójść do fryzjera lub po prostu odpocząć. Nie musisz tracić czasu na dojazdy, kiedy chcesz spotkać się ze znajomym lub musisz załatwić pilą sprawę urzędową – klub mieści się w samym centrum Poznania w pobliżu Starego Rynku.
Organizujemy również tematyczne imprezy dla dzieci, również urodzinowe.
Już teraz można zapisywać się na warsztaty dla dzieci i rodziców. Działamy 24 godziny przez 7 dni w tygodniu.

logo3m.pngZ pełną ofertą zapoznać się można na stronie Klubu Kosi Łapki

Ostatnia edycja:
Do góry