reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Żłobki, przedszkola, kluby malucha i ... w Poznaniu

reklama
Zapraszamy serdecznie
wszystkie dzieci na Balik Karnawałowy, który odbedzie się 05.02.2010
w Akademii Malucha mini mini.

Bal rozpocznie się o godzienie 10.00.

Więcej informacji znajdą Państwo na
www.akademia-minimini.pl,
bądź pod numerem telefonu:
506-97-09-92.

ZAPRASZAMY SERDECZNIE WSZYSTKIE DZIECI

Zapraszamy do Klubu Stonoga na
Zajęcia z ceramiki artystycznej dla dzieci od 4 roku jak również dla dzieci starszych
Cena zajęć 25 zł ( możliwość wykupienia karnetu miesięcznego ) ,udział mamy wraz z dzieckiem 30zł, dla rodzeństw 5% rabatu
Możliwość stworzenia grupy dorosłych
Prowadzący zajęcia Katarzyna Poniecka
Zapisy tel 517186108

Dobry Pomysł na ferie i nie tylko

Bal Karnawałowy W Stonodze
Zapraszamy wszystkie dzieci od 1 do 5 lat na bal przebierańców w dniach 04.02.2010 o godz 17.00 oraz 08.02.2010 o godz 16.00 .W programie tańce ,konkursy z nagrodami oraz słodki poczęstunek dla rodziców i dzieci.Cena wstępu 15 zł, dla rodzeństwa 10 zł (od dziecka)
Zapisy tel 517 186 108
Zapraszamy

witam wszystkie Kobietki:)
chcę od marca otworzyc klub malucha w Poznaniu , opieka dzienna i na godziny wg potrzeb rodziców . klub dla dzieci 1-3/4 , chciałabym od mam które tu sie pojawiają uslyszeć sugestie jaka dzielnica ma nawiększe potrzeby .
Jestem mgr wych przedszkolne i dyplomowana opiekunką dziecieca . :-)bede wdzieczna za uwagi
Asia

dziękuję Cecylio !czy masz orientacje ile jest tam tych klubików? ja jeszcze myslałam o kompleksie bloków przy centrum Malta polanka/katowicka/milczanowska

:);-)co o tym myslisz???

Jest ich tu kilka, mieszkam na Naramowicach i uważam że jest ich wciąz za mało bo w tych co są miejsc wolnych brak. Państwowego przedszkola nie ma a bloków nowych wciąz przybywa i będzie przybywało na Rubieży. Co do malty nie mam pojęcia, nie moje rejony.

reklama
Uwaga !
Zapraszam na drzwi otwarte w Klubiku Miś Puchatek w Poznaniu ul. Złotowska 32
W najbliższą sobotę 30-01-2010 oraz we wszystkie soboty stycznia w godzinach od 11 do 13
Zapewniamy bezpłatną opiekę pedagogiczną oraz medyczną
dla dzieci od 3 miesięcy do 6 lat.

Więcej o Klubiku na stronie www.mispuchatek.pl

Zapraszamy, Zapraszamy, Zapraszamy, Zapraszamy, Zapraszamy

Zgłoszenia tylko telefonicznie na umówione godziny- telefon 602 –101- 216 lub e-mail biuro@mispuchatek.pl

Klubik " Miś Puchatek" w Poznaniu ul. Złotowska 32 przyjmuje dzieci już od 4 miesiąca życia !!! Czynny od 7:00 do 17:00 od poniedziałku do piątku, również w weekendy po uzgodnieniu. Gwarantujemy profesjonalną opiekę pedagogiczną i medyczną- położne. Klubik zlokalizowany jest w domku jednorodzinnym, z tarasem i ogrodem, zapewnia komfortowe warunki i domową atmosferę. Zachęcam do korzystania z elastycznej oferty abonamentowej. Można również wybrać ofertę tygodniową, godzinową i weekendową wg indywidualnych ustaleń. Służymy pomocą w sytuacjach " nadzwyczajnych" - nieoczekiwany wyjazd, dłuższe zakupy, pójście do kina, fryzjera, spotkanie ze znajomymi , Sylwester itp.
Organizujemy również imprezy okolicznościowe dla dzieci, niezapomniane urodzinki i imieniny z doskonałą zabawą i mnóstwem atrakcji.
Zgłoszenia na adres mailowy biuro@mispuchatek.pl lub telefon 602 101 216.
Zapraszamy na naszą stronę www.mispuchatek.pl .

Abonamenty

ABONAMENT 9 GODZIN / DZIENNIE w miesiącu (Umowa roczna)

500 zł- wpisowe​
1200 zł - abonament miesięczny​
ABONAMENT 100 GODZIN MIESIĘCZNIE umowa roczna

500 zł- wpisowe
900 zł- opłata miesięczna
( pakiet jest do wykorzystania tylko w miesiącu na jaki został wykupiony)
13 PLN- każda dodatkowa rozpoczęta godzina ( powyżej wartości pakietu)

ABONAMENT TYGODNIOWY – 5 DNI - 500 zł

POBYTY GODZINOWE – 13 zł za każdą rozpoczętą godzinę

OFERTA WEEKENDOWA ORAZ NOC
Nocleg od godziny 18 do 9 rano 100 zł
Każda dodatkowa godzina 13 zł

Do góry