reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Żłobki, przedszkola, kluby malucha i ... w Poznaniu

reklama
Zapraszamy serdecznie
wszystkie dzieci na Balik Karnawałowy, który odbedzie się 05.02.2010
w Akademii Malucha mini mini.

Bal rozpocznie się o godzienie 10.00.

Więcej informacji znajdą Państwo na
www.akademia-minimini.pl,
bądź pod numerem telefonu:
506-97-09-92.

ZAPRASZAMY SERDECZNIE WSZYSTKIE DZIECI

Zapraszamy do Klubu Stonoga na
Zajęcia z ceramiki artystycznej dla dzieci od 4 roku jak również dla dzieci starszych
Cena zajęć 25 zł ( możliwość wykupienia karnetu miesięcznego ) ,udział mamy wraz z dzieckiem 30zł, dla rodzeństw 5% rabatu
Możliwość stworzenia grupy dorosłych
Prowadzący zajęcia Katarzyna Poniecka
Zapisy tel 517186108

Dobry Pomysł na ferie i nie tylko

Bal Karnawałowy W Stonodze
Zapraszamy wszystkie dzieci od 1 do 5 lat na bal przebierańców w dniach 04.02.2010 o godz 17.00 oraz 08.02.2010 o godz 16.00 .W programie tańce ,konkursy z nagrodami oraz słodki poczęstunek dla rodziców i dzieci.Cena wstępu 15 zł, dla rodzeństwa 10 zł (od dziecka)
Zapisy tel 517 186 108
Zapraszamy

witam wszystkie Kobietki:)
chcę od marca otworzyc klub malucha w Poznaniu , opieka dzienna i na godziny wg potrzeb rodziców . klub dla dzieci 1-3/4 , chciałabym od mam które tu sie pojawiają uslyszeć sugestie jaka dzielnica ma nawiększe potrzeby .
Jestem mgr wych przedszkolne i dyplomowana opiekunką dziecieca . :-)bede wdzieczna za uwagi
Asia

dziękuję Cecylio !czy masz orientacje ile jest tam tych klubików? ja jeszcze myslałam o kompleksie bloków przy centrum Malta polanka/katowicka/milczanowska

:);-)co o tym myslisz???

Jest ich tu kilka, mieszkam na Naramowicach i uważam że jest ich wciąz za mało bo w tych co są miejsc wolnych brak. Państwowego przedszkola nie ma a bloków nowych wciąz przybywa i będzie przybywało na Rubieży. Co do malty nie mam pojęcia, nie moje rejony.

reklama
Uwaga !
Zapraszam na drzwi otwarte w Klubiku Miś Puchatek w Poznaniu ul. Złotowska 32
W najbliższą sobotę 30-01-2010 oraz we wszystkie soboty stycznia w godzinach od 11 do 13
Zapewniamy bezpłatną opiekę pedagogiczną oraz medyczną
dla dzieci od 3 miesięcy do 6 lat.

Więcej o Klubiku na stronie www.mispuchatek.pl

Zapraszamy, Zapraszamy, Zapraszamy, Zapraszamy, Zapraszamy

Zgłoszenia tylko telefonicznie na umówione godziny- telefon 602 –101- 216 lub e-mail biuro@mispuchatek.pl

Klubik " Miś Puchatek" w Poznaniu ul. Złotowska 32 przyjmuje dzieci już od 4 miesiąca życia !!! Czynny od 7:00 do 17:00 od poniedziałku do piątku, również w weekendy po uzgodnieniu. Gwarantujemy profesjonalną opiekę pedagogiczną i medyczną- położne. Klubik zlokalizowany jest w domku jednorodzinnym, z tarasem i ogrodem, zapewnia komfortowe warunki i domową atmosferę. Zachęcam do korzystania z elastycznej oferty abonamentowej. Można również wybrać ofertę tygodniową, godzinową i weekendową wg indywidualnych ustaleń. Służymy pomocą w sytuacjach " nadzwyczajnych" - nieoczekiwany wyjazd, dłuższe zakupy, pójście do kina, fryzjera, spotkanie ze znajomymi , Sylwester itp.
Organizujemy również imprezy okolicznościowe dla dzieci, niezapomniane urodzinki i imieniny z doskonałą zabawą i mnóstwem atrakcji.
Zgłoszenia na adres mailowy biuro@mispuchatek.pl lub telefon 602 101 216.
Zapraszamy na naszą stronę www.mispuchatek.pl .

Abonamenty

ABONAMENT 9 GODZIN / DZIENNIE w miesiącu (Umowa roczna)

500 zł- wpisowe​
1200 zł - abonament miesięczny​
ABONAMENT 100 GODZIN MIESIĘCZNIE umowa roczna

500 zł- wpisowe
900 zł- opłata miesięczna
( pakiet jest do wykorzystania tylko w miesiącu na jaki został wykupiony)
13 PLN- każda dodatkowa rozpoczęta godzina ( powyżej wartości pakietu)

ABONAMENT TYGODNIOWY – 5 DNI - 500 zł

POBYTY GODZINOWE – 13 zł za każdą rozpoczętą godzinę

OFERTA WEEKENDOWA ORAZ NOC
Nocleg od godziny 18 do 9 rano 100 zł
Każda dodatkowa godzina 13 zł

Do góry