reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Żłobki, przedszkola, kluby malucha i ... w Poznaniu

reklama
New super promocja_2.jpg

Zapraszamy do Ekomaluszków ! Nowe promocje ! więcej na EkoMaluszki - Ekologiczny żłobek w Poznaniu

Poznań, ul.Malwowa 102

tel: +48 796 574 519

Załączniki

• new1.jpg
    new1.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 232
  • New super promocja_2.jpg
    New super promocja_2.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 298
Bajkolandia jest super też byłam tam zobaczyć, a słyszałaś o Opiekaczu, nowy żłobek na os.Dębina widziałam w wiadomościach na WTK. może warto zobaczyć;)

Witam,

Jeśli poszukujecie żłobka z dofinansowaniem to polecam żłobki Niutek w lokalizacjach:
Żłobek Niutek I - ul. Św. Czesława 10/4 (Wilda)
Żłobek Niutek II - ul. Polska 80 (Ogrody)
Żłobek Niutek III - ul. Podolska 1 (Sołacz)
Żłobek Niutek IV - ul. Batorowska 12 (Wysogotowo k. Poznania)

Koszt pobytu dziecka w żłobkach Niutek I i II po uzyskaniu dotacji z Unii Europejskiej wynosi 431,14zł (bez żadnych dodatkowych opłat).

Koszt pobytu dziecka w żłobku po uzyskaniu dotacji z Urzędu Miasta wynosi 400zł w Niutku I (Wilda) i 600zł w Niutku II (Ogrody). Dodatkowo naliczana jest opłata za wyżywienie dziecka - 9,50zł/dzień. W cenę tę wliczone są wszystkie środki higieniczne, a także zajęcia dodatkowe.

W żłobkach Niutek III i IV w ramach dofinansowania z Unii Europejskiej miesięczny koszt pobytu dziecka w żłobku wynosi 503,92zł. W cenę tę wliczony jest koszt wyżywienia, środków higienicznych, a także zajęć dodatkowych.

www.zlobki.cdu.edu.pl
www.zlobki.poznan.pl

nowa belka_kolor.jpg

Załączniki

• nowa belka_kolor.jpg
    nowa belka_kolor.jpg
    7,8 KB · Wyświetleń: 311
Klub Malucha "Fantazja"
Zapraszamy do naszego kameralnego klubu maluszka. Domowa atmosfera, ładne wnętrze, różnorodne zajęcia ogólnorozwojowe. Przyjmujemy dzieci od 1 do 3 roku życia. Prowadzimy też zajęcia dodatkowe oraz warsztaty dla dzieci i rodziców.
Ul. Dożynkowa 6 (niedaleko akademików) Poznań, Winogrady. Tel 665 273 222.
Klub Malucha Poznań - Klub Fantazja

reklama
Witam mamuśki;-) ;), jeśli chodzi o przedszkola w poznaniu to polecam słodki domek. dość dlugo zastanawiałam sie nad konkretna placówką i w koncu stanelo wlasnie na tym miejscu, bardzo spodobala mi się metoda pracy z dziećmi jaką tam wykorzystują. jest to przedszkole gardnerowskie, które wykorzystuje teorię wielorakiej inteligencji. i wiecie co? jestem bardzo zadowolona. jeśli chcecie się dowiedzieć czegoś więcej o tej metodzie to ładnie jest wszystko opisane na stronce, w zakładce nauczanie.:) wkleje wam tu link: Link do: Przedszkole Gardnerowskie

Do góry