reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Żłobki, przedszkola, kluby malucha i ... w Poznaniu

Cześć Mealissa!
Mój synek będzie chodzić tam drugi rok i muszę oddać sprawiedliwość mężowi bo to on "odkrył" educandi :p Mieszkamy na Winogradach więc nie tak znowu blisko, ale educandi mam w drodze do pracy, i wtedy podrzucam małego. Atmosfera faktycznie przyjazna, panie uśmiechnięte - mały bardzo je lubi i o dziwo ich słucha :D Co do zajęć - języki, gimnastyka, pracownie - sporo tego, zobacz sobie na stronie internetowej. Synek chodzi na decoupage dla dzieci - zdobią powierzchnie na różne sposoby, taka plastyka trochę.

Ostatnia edycja:
reklama
a co powiecie na temat przedszkola Lucyny Krzemienieckiej?? Ja słyszałam wiele pozytywnych opinii, no i widziałam program zajęć zapowiada się bardzo ciekawie, może pociecha którejś z was tam chodziła?

Hej jestem mamą rocznego Antosia z Poznania:) Jestem właśnie na etapie poszukiwania odpowiedniego miejsca dla mojego skarba :) Mam ogromną ilość wspomnień z takich miejsc... nie zawsze miłych;) no ale to chyba wszystkie mamy tak mają:) Ostatnio zostawiłam Antka w klubie dziecięcym bajkolandia. Całkiem miło i zaskakujące ceny jak na takie warunki:) a co najważniejsze jest w centrum co jest ogromnym plusem:) Jeśli znacie jeszcxze jakieś godne polecenia miejsca ( w centrum) to podawjcie:)Pozdrawiam:)

NOWY ADRES ŻŁOBKA EKOMALUSZKI !

Informujemy,że z dniem 5 listopada żłobek EKOMALUSZKI został przeniesiony na ulicę Malwową 102 w Poznaniu (róg Malwowej i Sasankowej). Nowa placówka jest nowocześniejsza, prawidłowo przygotowana, z nowymi udogodnieniami i atrakcjami :) Serdecznie zapraszamy ! P.S. OSTATNIE WOLNE MIEJSCA w odpowiednich grupach ! wiecej na EkoMaluszki - Ekologiczny żłobek w Poznaniu

NUMER KONTAKTOWY: 796 574 519 EKOMALUSZKI.PL

Już w marcu NOWY NABÓR DO poszczególnych grup wiekowych !

Serdecznie zapraszamy !

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny

W zw z tym,że jestem NOWA a tematach dzieci i rowniez nowa w Poznaniu...bede wdzieczna za raduy co do żłobka na Ratajach..
Help , troche czasu jeszcze mamy ale im wczesniej sie tym zajme tym lepiej

Witam
Nasza 3-latka nie dostała się do przedszkola państwowego (co zresztą bez znajomości lub grubej koperty w tym kraju jest normalne).
Póki co zatem przyzwyczajamy Ją różnej maści klubami malucha itp. Oczywiście prywatnymi.
Szukamy jednak przedszkola z prawdziwego zdarzenia. Może być póki co prywatne, ale niech kadra ma odpowiednie podejście do dzieci i cierpliwość. No i korzystna CENA / JAKOŚĆ.
Czy możecie coś polecić (Os. Batorego lub najbliższa okolica - Poznań)?

Pozdrawiam
Rob

a ja mam pytanie ponieważ przymierzamy się do prywatnego przedszkola kraina dziecka na Sobieskiego - czy któraś z Was coś wie na ten temat albo coś słyszała o tym przedszkolu?

Jestem mamą przedszkolaczka z Przedszkola Integracyjnego na ul. Limbowej. I mam prośbę o zagłosowanie na nasze przedszkole w konkursie:
Nasze Przedszkole bierze udział w konkursie na "Świąteczną dekorację". Żeby wygrać musimy uzbierać jak najwięcej głosów internautów. Dlatego bardzo proszę o zagłosowanie na naszą dekorację.
Najpierw należy wejść na stronę www.zdrowyprzedszkolak.pl i zalogować się (LOGIN: skrzat HASŁO: skrzat). Po zalogowaniu wejść w KONKURSY -- Zimowy konkurs dla grup przedszkolnych (czerwony plakat z informacją o konkursie) a na dole ZAGŁOSUJ.
Bardzo prosimy o głos na Przedszkole nr 81 im.Skrzata Borodzieja w Poznaniu.
Do wygrania są atrakcyjne nagrody dla naszych przedszkolaków.
Głosowanie trwa do 15 stycznia.

Zapraszamy do Klubu Malucha ELFIK dzieci od 6 m-cy do 5 lat,
[FONT=&amp]KLUB MALUCHA ELFIK [/FONT]
[FONT=&amp]DLA DZIECI OD 6 M-CY DO 5 LAT[/FONT]
Pozwól swojemu dziecku rozwinąć zdolności manualne, koordynacyjne, kreatywność, wyobraźnię i zmysły.
PROMOCJA PRZY ZAPISIE DZIECKA DO 28 lutego 2013 WYŻYWIENIE ORAZ ŚRODKI HIGIENICZNE W CENIE ABONAMENTU!

• Bezpieczny DOM jednorodzinny z ogrodem
  • Doświadczona i cierpliwa KADRA PEDAGOGICZNA
  • Naturalna metoda nauki JĘZYKA ANGIELSKIEGO
  • Kameralne GRUPY
  • ZAJĘCIA rytmiczne, muzyczne
  • Zajęcia ogólnorozwojowe, EDUKACYJNE
KLUB MALUCHA ELFIK ZAPRASZA DZIECI!

Zapraszamy dzieci na zajęcia ogólnorozwojowe :

Mały Leonardo da Vinci to autorskie zajęcia oparte na rozwoju przez sztukę, muzykę, taniec i śpiew.

Pozwól swojemu dziecku rozbudzić drzemiącą w nim kreatywność!
1. Mały Leonardo da Vinci

PONIEDZIAŁEK

· 17:15-18:15 (DZIECI 1,5-3 LATA)

jEstEM JUŻ DUŻY(zajęcia adaptacyjne)

poniedziałek
· 10:00-11:00 (dzieci w wieku 2-3 lata)
· 11:00-12:00 (dzieci w wieku 3-5 lat)

Cena 20zł/h zajęć.
Przy wykupieniu abonamentu na miesiąc 80zł. JEDNE zajęcia gratis,
PRZY WYKUPIENIU ABONAMENTU NA 3 MIESIĄCE 220ZŁ. DWA ZAJĘCIA GRATIS,
PRZY WYKUPIENIU ABONAMENTU NA 6 M-CY 400ZŁ., CZTERY ZAJĘCIA GRATIS.
Zapisy trwają ilość miejsc ograniczona, max.10 osób w grupie.

reklama
dziewczyny ja tylko napisze że polecam też zajrzeć na stronę http://familijny.pl/ tam są przedszkole niepubliczne z dofinansowaniem mój mały chodzi i ma do 13 za darmo płacę 4,5 za wyżywienie stawki są różne wiec jak kogoś interesuje to na pewno znajdzie potrzebne informacje :tak:

zresztą to nie tylko przedszkole mogą np za darmo wypełnić nam PIT :-D

Do góry