reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Żłobki,przedszkola, babcie, nianie i inne "pomoce" mam i mamy pozostające w domku

reklama
Don gratulacje, Franuś bardzo dzielny :-)
Zapisaliśmy Krzysia do żłobka państwowego od września. Mam mieszane uczucia, jeszcze sporo czasu i zobaczymy czy tam pójdzie. A wiecie może kiedy są wyniki zapisów, bliżej września czy już wczesniej coś wiadomo?

Ypra to chyba musisz sprawdzać sama. Moi znajomi zapisali syna w lipcu zaraz po urodzeniu do żłobka.Chodzili miesiąc w miesiąc się pytali i nie mieli odpowiedzi.W styczniu zaczęli panikować bo kumpela do pracy w lutym wracała. Młody się dostał od marca i to na razie na okres próbny.

Don, gratki dla Franka, bo świetnie sobie radzi. Mój Mat zasypiał tylko na cycu, a żłobku nagle nauczył się sam zasypiać i to z innymi dziećmi na sali. Chyba w grupie wszystko raźniej:tak:.

Ja do państwowego musze dzwonic co 2 miesiące i potwierdzac chcec uczeszczania Franka do złobka, ale narazie nikt nie mowil czy sie lista przesunela czy cos....moze jak bede w marcu dzwonic to sie zapytam jak tam stoimy z miejscem...

reklama
Do góry