reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Żłobek???

Mam pytanko do mam które zapisały dzieci do żłobka. Czy wolne miejsca były bez problemu? I ile kosztuje taka przyjemnoś

reklama
dzieki za energie Trinakria[b/]... to dzisiaj dla mnie mega pomoc :)

Loli[b/] - Ty jako załozyciel, jesteś tylko właścicielem. Od Ciebie nie wymaga sie takich rzeczy. Chyba, że masz zamiar zajmowac się dziećmi - wtedy propnuje jakies szkolenie; najlepsze w tej dziedzinie to chyba Montessori http://www.montessori.pl/
A tak poza tym, to ja rzeczywiście mam pedagogiczne. Ale to nie zmienia postaci rzeczy...

Działajcie, działajcie dziewczyny :)

Gosiczka[b/], w Warszawie są to koszta do 300 zł miesięcznie. Ale sprawdź najpierw warunki zanim podejmiesz decyzje. I nie mówię tego z uwagi na swój biznes, tylko z powodu znajomości tematu. Mówię o państwowych. Bo prywatnych to jak na lekarstwo... I z zapisami też niezła jazda. Ale popróbuj. Szukaj po znajomości jak możesz :)

Buziaki.
Zaszczepiona Pozytywną Energią!

cześć,
Gosiczka, mieszkam we Wrocławiu. Do  żłobka zapisywałam synka w czerwcu i był na liście rezerwowej, więc im wcześniej zapiszesz tym lepiej. Ale co jakiś czas zwalnia się miejsce w żłobku - część ludzi rezygnuje, a dzieci "przechodzą" do starszych grup.
Co do ceny, to u nas jest stała opłata 160zł + komitet rodzicielski 10 zł + 4,5 stawka żywieniowa za dzień (liczona tylko za dni, w których dziecko jest obecne w żłobku) - razem to wychodzi ok 260 zł.
Pozdrawiam
Giza

dziewczyny dostalam prace - :D ale sie ciesze
tylko sie martwie o ewunie

no w przyszlym tygodniu mam spotkanie z opiekunka wey - powiem jak wypadnie .... tylko sie zastanawiam jaka stawka .... ???

ZAPRASZAM WSZYSTKICH RODZICÓW MALUSZKÓW W WIEKU 6 M-CY DO 3 LATEK. PO RAZ PIERSZY WE WROCŁAWIU KLUB DLA NAJMŁODSZYCH! OTWARCIE JUŻ W STYCZNIU!! KLUB BĘDZIE CZYNNY PRZEZ 10 GODZIN DZIENNIE, ALE PROPONUJEMY DUŻĄ SWOBODĘ GODZINOWĄ, A CO SIĘ Z TYM WIĄŻE - FINANSOWĄ. GWARANTUJEMY WIELE ATRAKCJI DLA MALUSZKÓW ORAZ FACHOWĄ OPIEKĘ. ZAPEWNIAMY WYŻYWIENIE PRZEZ CAŁY DZIEŃ. KLUB MA SWOJĄ SIEDZIBĘ W SPOKOJNEJ, OTOCZONEJ PARKAMI DZIELNICY WROCŁAWIA - KRZYKI - NA ULICY ŚLĘŻNEJ. MIESZKANIE JEST DUŻE, PRZESTRONNE, PRZYTULNE, A CO NAJWAŻNIEJSZE - BEZPIECZNE.
WIĘCEJ INFORMACJI POD NR 516-129-450, kaczy.tomek@wp.pl

Do góry