Natalia1208
Fanka BB :)
Dziewczyny jestem szczęśliwa mama. Moja córeczka to moje największe szczescie ale ostatnio nie dogaduje się z mężem. Przed urodzeniem córeczki przenieśliśmy się do innego miasta. Ustaliliśmy, że ja po macierzyńskim zostaje z córką w domu, aż skończy 3 lata. Od kiedy skończył mi się dochód niestety czuje się źle. Mam oszczędności jeszcze ale kurczą się, mąż nas praktycznie utrzymuje, ja że swoich mam tylko na swoje wydatki. Zawsze byłam niezależna A teraz to się zmieniło, nie zostawię córeczki niestety na razie, nie ma takiej możliwości, nie chce zostawać nawet z tata, strasznie placze. Mąż nie docenia tego co robię w domu, zajmuje się ciągle dzieckiem i ma wszystko w domu postawione pod nos. Mąż pracuje z domu, praca luźna. Ciągle słyszę komentarze, że mogłabym pomyśleć aby zarabiać przez Internet ale ja nie mam pomysl u jak i nie mam nawet czasu. Córcia jest wymagającym dzieckiem, nadal je z piersi. Czy któraś z Was jest też na utrzymaniu męża? Często słyszę ostatnio obraźliwe komentarze jak coś mi nie wyjdzie np boję się jeździć autem po dużym mieście i jak musimy gdzieś jechać mąż jest zły. Ostatnio mam problemy stomatologiczne, które będą dużo kosztowały i jestem załamana... dodatkowo jest to dla mnie duży stres, bo dużo wycierpialam przez zęby a mąż jest zły. Bałam się mu nawet powiedzieć o kosztach. Rodzice też mnie nie wspierają. Staram się myśleć, że nie.mam źle ale mam dola .Gdyby nie córcia, nie wiem.co by ze mną było.