reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zioła Ojca Sroki nr 3

lizbona

Fanka BB :)
Hej, piłam zioła ojca sroki nr 3 przez cały miesiąc, od 4 dni wiem, że jestem w ciąży (dziś Bhcg 70), czy mam jeszcze pić zioła czy mogę je odstawić? Podobno podnoszą progesteron i się boję z nich zrezygnować. Jak robiłyście? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji 🙈 czy skończyć pić je stopniowo np pić po pół szklanki czy mogę od razu odstawić? Dzięki ❤️

reklama
Przepraszam, że nie na temat, ale mogę zapytać jakie bierzesz i jak dawkujesz ?
jest na allegro aukcja i w niej jest super opisane ❤️

Zaczynasz pić od 1 dnia miesiączki, płaska łyżeczka ziół, parzysz pod przykryciem 30 min, pijesz tuż przed spaniem 😊 i tak do owulacji lub do końca cyklu, można pić 3 całe cykle, później odstawić na miesiąc i znów można 😊

jest na allegro aukcja i w niej jest super opisane ❤️

Zaczynasz pić od 1 dnia miesiączki, płaska łyżeczka ziół, parzysz pod przykryciem 30 min, pijesz tuż przed spaniem 😊 i tak do owulacji lub do końca cyklu, można pić 3 całe cykle, później odstawić na miesiąc i znów można 😊
dziękuję 🥰

Dobra, jakby ktoś pytał i szukał odpowiedzi to odstawiłam zioła z dnia na dzień. Większość ziół z tej mieszanki nie można stosować w ciąży, więc odstawiać dziewczyny od razu po dowiedzeniu się o ciąży 😊

Ja również bym odstawiła od razu :) jak się martwisz o progresteron to w razie coś kontroluj go podczas badań :) i oczywiście gratulacje :)

reklama
Dziewczyny byłam specyficznie nastawiona ale te ziola na prawdę działają do tego jeszcze dużo magnezu i cynk na mnie to zadziałało idealnie a i jeszcze zaraz po owulacji zaczęły się bóle brzucha takie skurcze i brałam nospe bo podobno skurcze nie pomagają w zagniezdzeniu

Do góry