Hej, piłam zioła ojca sroki nr 3 przez cały miesiąc, od 4 dni wiem, że jestem w ciąży (dziś Bhcg 70), czy mam jeszcze pić zioła czy mogę je odstawić? Podobno podnoszą progesteron i się boję z nich zrezygnować. Jak robiłyście? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji czy skończyć pić je stopniowo np pić po pół szklanki czy mogę od razu odstawić? Dzięki
reklama
letniamamusia
Aktywna w BB
Przepraszam, że nie na temat, ale mogę zapytać jakie bierzesz i jak dawkujesz ?
jest na allegro aukcja i w niej jest super opisanePrzepraszam, że nie na temat, ale mogę zapytać jakie bierzesz i jak dawkujesz ?
Zaczynasz pić od 1 dnia miesiączki, płaska łyżeczka ziół, parzysz pod przykryciem 30 min, pijesz tuż przed spaniem i tak do owulacji lub do końca cyklu, można pić 3 całe cykle, później odstawić na miesiąc i znów można
letniamamusia
Aktywna w BB
dziękujęjest na allegro aukcja i w niej jest super opisane
Zaczynasz pić od 1 dnia miesiączki, płaska łyżeczka ziół, parzysz pod przykryciem 30 min, pijesz tuż przed spaniem i tak do owulacji lub do końca cyklu, można pić 3 całe cykle, później odstawić na miesiąc i znów można
Havana1995
Fanka BB :)
Też kupiłam te zioła na allegro ciągle przez nie miałam krew w nosie
Krainka
Fanka BB :)
Jakiś składnik musiał Ci nie służyćTeż kupiłam te zioła na allegro ciągle przez nie miałam krew w nosie
Natalia Borowska
Początkująca w BB
jeju to faktycznie jakiś skladnik musiał źle wypływac, ja jak kiedys je stosowałam to akurat ok, nic mi nie byłoTeż kupiłam te zioła na allegro ciągle przez nie miałam krew w nosie
reklama
Dziewczyny byłam specyficznie nastawiona ale te ziola na prawdę działają do tego jeszcze dużo magnezu i cynk na mnie to zadziałało idealnie a i jeszcze zaraz po owulacji zaczęły się bóle brzucha takie skurcze i brałam nospe bo podobno skurcze nie pomagają w zagniezdzeniu