reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zielonogórski bazarek - sprzedam, kupię, oddam, zamienię...

oddam miekki przewijak ,kilka pampersów 2 i wanienkę wyprofilowaną

pilnie potrzebuję podgrzewacza do samochodu

Ostatnia edycja:
reklama
Poucha Kangoogoo, rozmiar ok. 42 - różowo-fioletowy - 45złRozważam sprzedaż mei tai woolloomoolloo - niebieski sztruks z motylkami i kapturkiem, po 2 dzieci, ale niewiele używany, stan idealny. Na dziecko od ok. 7 miesięcy do max. 1,5 roku, zależy jak szybko rośnie - 140zł.Zdjęcia na życzenie!
czy to jeszcze aktualne???

Dorzucam jeszcze co mi zalega przed wyprowadzką i obniżam ceny:)

1) Narożnik skórzany, jasny, podniszcozne obicie, rozkładany, mechanizm w pełni sprawny, ok. 235 x 170. Po obiciu albo nakryciu narzutą będzie dobrze służył. Cena zakupu w 2008r 3000zł, sprzedam za 200zł.

2) Wanienka dziecięca, żółta GRACO, mało używana - JUŻ NIE MA

3) Fotelik 0-13 kg HAUCK, czarny, mało używany, z papierami 55zł

4) łóżeczko turystyczne, BABY DESIGN, u nas służyło jako kojec, ciężko się rozkłada, trzeba odświeżyć - JUŻ NIE MA

5) szklana ława z JYSK, blat trochę porysowany 50zł

6) torba z przewijakiem do wózka, jasna, Implast 15zł

aktualne tylko do środy

Ostatnia edycja:
ODDAM

1. JEANSY CIĄŻOWE BRANCO.

Mogą być noszone przez całą ciążę. Nogawka lekko poszerzana wysmuklająca figurę. Elastyczny, granatowy ściągacz na brzuszek. Ściągacz jest lekko uszkodzony (uszkodzenie widoczne na zdjęciu). Długość wewnętrzna nogawki - 81 cm.

2. ZIELONA BLUZKA Z MIEJSCEM NA BRZUSZEK

Wystarczyła do 8 miesiąca :0) Na zdjęciu tego nie widać, ale jest to bluzka z wiązaniem nad piersiami, pięknie uwydatnia biust :0) Dość elastyczna

3. H&M KREMOWA BLUZKA NA RAMIĄCZKACH

Wystarczyła na całą ciążę, świetnie się prezentuje. Ramiączka regulowane.

blank.gif
style-cbl.gif
blank.gif
style-cbr.gif
blank.gif
styl-br2.gif

a ja troche innym tematem napisze szukam sali na komunie nie drogiej. mojej kuzynki syn teraz bedzie mial a ona w ciezkiej sytuacji jest zostala sama z 4 dzieci moze ktos z was ma sale do wynajecia albo z waszych znajomych??

a musi byc sala??? ja w zeszłym roku zrobiłam w domu i dzieci były szczęśliwe bo się nie nudziły i nie odliczały ile do konca imprezy;)
swoimi prezentami bawiły się w swoich kątach ;))

reklama
Do góry