umi2
Fanka BB :)
kora30 Wydaje mi sie ze teraz w szkole juz sie nie przestawia dzieci tym bardziej przypominam sobie sytuacje na wf, wuefistka pokazywała to samo cwiczenie dwa razy dla prawo recznych i drugi dla lewo bo jak stwierdziła leworeczna osoba nie rzuci dobrze do kosza prawą reką i nie miałaby szans np na dobra ocene, tak wiec to chyba zalezy od regionu moze na jakichs wiaskach ( nie obrazajac wiosek sama jestem ze wsi) cos takiego jescze istnieje ale to szczątkowe raczej
Dain wiem ze za prawo recznosc odpowiada inna półkula niz za leworeczność. ona ewidentnie była praworęczna ale wycwiczyła ręke lewą. Tak czy inaczej chodziło mi bardziej o to ze ona uważała sie z tego powodu za super inteligentną:-) bo wladała obiema rekami:-) No i tak jak pisałam szczyciła sie tym ogromnie
Dain wiem ze za prawo recznosc odpowiada inna półkula niz za leworeczność. ona ewidentnie była praworęczna ale wycwiczyła ręke lewą. Tak czy inaczej chodziło mi bardziej o to ze ona uważała sie z tego powodu za super inteligentną:-) bo wladała obiema rekami:-) No i tak jak pisałam szczyciła sie tym ogromnie