reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zgrzytanie zebami

kika83

Początkująca w BB
Witam wszystkie Mamy!
Mam pytanie co to oznacza jak dziecko zgrzyta zębami. Moja córeczka ma już prawie roczek i od kilku dni w ciągu dnia zaczeła zgrzytać zębami i bardzo jej to spodobało się. Może to ma jakieś podłoże chorobowe? Jak bede u lekarza to się dowiem ale może któraś z mam też miała z czymś takim do czynienia?
Pozdrawiam:-)

reklama
Witam wszystkie Mamy!
Mam pytanie co to oznacza jak dziecko zgrzyta zębami. Moja córeczka ma już prawie roczek i od kilku dni w ciągu dnia zaczeła zgrzytać zębami i bardzo jej to spodobało się. Może to ma jakieś podłoże chorobowe? Jak bede u lekarza to się dowiem ale może któraś z mam też miała z czymś takim do czynienia?
Pozdrawiam:-)
:-):-):-)tez to ma!mama mowi ze to po mnie jej zostało.tez nie wiem jak ja powstrzymać.nie wiem czy se zebow nie zedrze

Też tak właśnie przeczytałam w internecie, że mogą to być pasożyty lub też zwykłe zainteresowanie dziecka swoim uzębieniem.
Chyba wybiore się na badanie to rozwieje moje obawy.
Dzięki za odpowiedzi, pozdrawiam!!!

reklama
Do góry