reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
A ja dzis od samego rana dostaje sms_ki od taty.Bo sam nie może złożyć życzeń bo jest w Zakopanym.
Od Maćka dostałam 3 wierszyki na gg.Zobaczymy co jeszcze dostane jak wróci z pracy.
Od Maćka dostałam 3 wierszyki na gg.Zobaczymy co jeszcze dostane jak wróci z pracy.
To i ja sie dołącze do smakowych zachcianek ;-) Byłyśmy dziś z siostrą na spacerze, ona nadal nie urodziła ;-) wypuścili ją , bo mały sie rozmyślił i... zapachniało nam paczkami to takiego speeda dostałyśmy do najbliższej piekarni, że się kurzyło i drozdżóweczke z jabłuszkiem jeszcze musiałam sobie dorzucić, ja to jestem smakowa na jabłka w każdej postaci i oczywiscie kokoski
Rybcia_21
no no margarett ja też nie moge przejść bez obojętnie koło słodkości.
trzymam dalej kciuki za siostre i maluszka.
trzymam dalej kciuki za siostre i maluszka.
Joaśka gonie Cie w postach;-)
ja etz nie jadam kolacji, ciepło sie zrobiło i nabrałam jeszcze wiekszej motywacji na odchudzanie:-) i tez zaczne jezdzic rowerkiem, miałam isc na siłownie ale wole ruch na świeżym powietrzu:-)
ja etz nie jadam kolacji, ciepło sie zrobiło i nabrałam jeszcze wiekszej motywacji na odchudzanie:-) i tez zaczne jezdzic rowerkiem, miałam isc na siłownie ale wole ruch na świeżym powietrzu:-)
Anek@
Ja mam maratony z wozkiem i z psem. Codziennie minimum 2,5 godziny chodzenia bo Kubek zaraz sie budzi jak wozek stoi dluzej niz piec minut. Nogi mnie bola jak cholera ale przynajmniej dziecko dotlenione i pies wybiegany.;-) A teraz jeszcze musze lazic po miescie bo w lesie jest wysyp kleszczy i boje sie zeby Wolf czegos nie zlapal i zeby do wozka jakies paskuctwo nie wpadlo.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Anek u mnie to samo,jak stanę wózkiem to zaraz pobudka a że chodzić lubię to łażę z Victorem i Rozii.W ciąży też dużo chodziłam.Ale taki naprawde długi spacer mam 1 a reszta to około godzinki:-).
reklama
Podziel się: