reklama
dobre!! Masz dzisiaj uczte
ja paczków nie lubie (tak to sobie tłumaczę);-) juz mi przyniesli na biurko kurcze zjeść czy nie???;-) ;-) ;-) juz pisałam o wielkiej walentynkowej czekoladzie, nie zjadłam jej a dzisiaj znowu pokusy
ja paczków nie lubie (tak to sobie tłumaczę);-) juz mi przyniesli na biurko kurcze zjeść czy nie???;-) ;-) ;-) juz pisałam o wielkiej walentynkowej czekoladzie, nie zjadłam jej a dzisiaj znowu pokusy
Rybcia_21
Fanka BB :)
A ja już dwa pączki na śniadanie zjadłam i czekam aż kierownik przyjedzie co dam mu klucze.I śmigam do Biedronki po pączuszki.
A co tam kilo w tą czy we w tą.Od jutra mamy rowerek treningowy więc troche kalorii zgubie.
A co tam kilo w tą czy we w tą.Od jutra mamy rowerek treningowy więc troche kalorii zgubie.
No i oczywiście skusiłam sie na tego pączka.... a później jeszcze na jednego bo jeden był z marmoladą a drugi z czekolada:-) :-) :-) chm... jeszcze bym zjadła:-) a co tam, taki dzisiaj mamy dzień
Rybcia chyba tez sobie kupie jakis rowerek stacjonarny albo przynajmniej stepper, zawsze to można ogladac tv i cwiczyć:-)
Rybcia chyba tez sobie kupie jakis rowerek stacjonarny albo przynajmniej stepper, zawsze to można ogladac tv i cwiczyć:-)
Rybcia_21
maarta zobaczymy jak to będzie z tym rowerkiem czy będzie się chciało oglądać tv i jeździć.
A ja chyba wybiorę się po te pączki do Biedronki bo jeszcze nie zaszłam.
A ja chyba wybiorę się po te pączki do Biedronki bo jeszcze nie zaszłam.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
dziewczynki ja zjadlam jednego paczka no ale torta sie najadlam bo moja siostrzenica roczek miala wczoraj w tlusty czwartek
reklama
Rybcia_21
A ja tylko 4 wczoraj pączki wrzuciłam na żołądek
Podziel się: