reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zgłoszenia do Listy Lipcowych Mamuś :)

Lepiej późno iż wcale, więc zgłaszam moją Natalkę, ur. 30 lipca, 2540g 49cm. Postaram się wkleic zdjecie Natusi, ale moje zdjecia mają za dużą pojemność i jakoś musze je zmniejszyć.

Pozdrawiamy i witamy wszystkie MAMY i DZIECIACZKI!

reklama
Marishka Ciebie i Twoja Natalke rowniez witamy w naszym gronie i naprawde zachecamy do pisania!!!

super, następna mamusia z córcią:tak: witamy i zapraszamy do nas. Im więcej nas tym lepiej zwłaszcza że ostatnio takie pustki na bb ;-)

Agusie i Natalkę, Marishkę i drugą Natalkę serdecznie witamy....super :-) , że jesteście z Nami, późno to też fajnie. Buziaki.

Co prawda napisałam już wcześniej parę zdań o nas czyli o mnie i Marcelku, jednakże postanowiłam również przypomnieć się na tym wątku, ponieważ dziś umieściłam parę fotek Marcelka w fotoalbumie.
Marcel urodził się 28 lipca z wagą 3890 i 57 cm. o godzinie 9:30.
Poród mój był cudowny trwał zaledwie 2,5 godziny. Także jak ktoś mnie pyta jak to jest to ja na to :rewelacja:)
Od początku ciąży czułam że to będzie Marcelek i tak się stało.
Kocham go nad życie. :happy::happy::happy:

Witajcie! Jestem mama lipcowej Marysi i bardzo chcialybysmy sie przylaczyc do Waszego grona. Co prawda nie do konca jeszcze wiem, jak tu sie poruszac, chociaz zalogowalam sie baaaardzo dawno temu, bo az na poczatku ciazy, ale z nadmiaru ciazowych wrazen zapomnialam o forum. Teraz od jakiegos czasu zaczelam Was podczytywac i bardzo mi sie u Was podoba:tak: . Marynia urodzila sie 12. lipca. Jezeli uda mi sie rozgryzc kwestie wstawiania zdjec, to z przyjemnoscia sie zaprezentujemy:tak: . Boje sie jednak, ze moze byc ciezko, bo technicznie to ze mnie straszna ofiara losu...

reklama
witamy nową mamusię i zapraszamy:tak:
no i kolejna panna do nas dołączy a na początku forum było zdominowane przez kawalerów:-D:laugh2:

Do góry