reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zespół Turnera

reklama
Czy możesz napisać jak funkcjonujecie z ZT, właśnie się dowiedział, że moja 17 miesięczna córką ma te wadę! Jestem załamana, a robiłam badania prenatalne i nic nie wykazaly😓

Nam sie nie udalo ale to z innego powodu małą urodzilam o czasie ale miała powazna wade serduszka poznałam wspaniałe dziewczynkę ktore mają ZT to nic strasznego uwierz! polecam zajrzeć na Facebooku na grupe" zespół Turnera-wyjątkowe dziewczynki-kobiety ' tam mamusie dają dużo informacji!

reklama
Tak mi przykro😢 ja od poczatku mialam powiedziane ze w kazdej chwili moze serduszko przesac bic cala ciąża to byla masakra. Ale Wiktoria sie urodzila. Naprawde współczuję. Pozdrawiam i trzymajcie sie
Powiedz proszę lekarze Wam zalecali później jakieś badania? U nas to była pierwsza ciąża pierwsze dziecko i pi tym wszystkim lekarze genetycy mowili ze to byl tylko przypadek i ze nie zalecają zasnych badań bo to jest bez sensu 😑nie wiem co zrobić przed kolejna ciaza..

Powiedz proszę lekarze Wam zalecali później jakieś badania? U nas to była pierwsza ciąża pierwsze dziecko i pi tym wszystkim lekarze genetycy mowili ze to byl tylko przypadek i ze nie zalecają zasnych badań bo to jest bez sensu 😑nie wiem co zrobić przed kolejna ciaza..
Nam powiedzieli ze to nie jest nasza wina ze
Jak mozecie zbadajcie sobie kariotyp z mezem czy macie prawidlowe. My mamy dobre z mężem a pierwsza córka jest zdrowa ale zrobiliamy jej badania i ma opóźnienie psychoruchowe. A z Wiki to nam powiedzieli ze to nie nasza wina ze poprostu pecha mielismy

reklama
Do góry