Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam☺ jak tam córeczka moja Wiki tez ma ZTCzy możesz napisać jak funkcjonujecie z ZT, właśnie się dowiedział, że moja 17 miesięczna córką ma te wadę! Jestem załamana, a robiłam badania prenatalne i nic nie wykazaly
Witam czy są tu jakieś mamy które mają córeczki z Zespołem T
Hej ja mam zespół Turner . Co byś chciała wiedzieć ? Pozdrawiam serdecznieWitam czy są tu jakieś mamy które mają córeczki z Zespołem Turnera?
Przepraszam że dopiero teraz, moja córka za miesiąc kończy 3 lata, od tygodnia bierze hormon wzrostu w zastrzyku codziennie, podaje jej go n sama. Oprócz tego że jest malutka i drobna to nic jej nie dolega. No może wieczne alergie na coś... Pozdrawiam zapraszam do kontaktu, odpowiem na pytaniaWitam☺ jak tam córeczka moja Wiki tez ma ZT
Witam my tez bylismy u Pana Niedzieli prywatnie a teraz jezdzimy do Poznania do szpitala co jakis czas Wiki dopiero bedzie miala w sierpniu 3lata. A wypis po jakim czasie Pani dostaje ze szpitala? My myłysmy w lipcu i jeszcze niemam wypisu raz dzwoniłam do sekretariatu to mi powiedziała ze nie było jeszcze nic wysyłane. PozdrawiamPrzepraszam że dopiero teraz, moja córka za miesiąc kończy 3 lata, od tygodnia bierze hormon wzrostu w zastrzyku codziennie, podaje jej go n sama. Oprócz tego że jest malutka i drobna to nic jej nie dolega. No może wieczne alergie na coś... Pozdrawiam zapraszam do kontaktu, odpowiem na pytania