reklama
Rozwiązanie
Witam☺ jak tam córeczka moja Wiki tez ma ZTCzy możesz napisać jak funkcjonujecie z ZT, właśnie się dowiedział, że moja 17 miesięczna córką ma te wadę! Jestem załamana, a robiłam badania prenatalne i nic nie wykazaly
Patrycja35
Fanka BB :)
Wiem ze jest kilka mam w ciazy z dzieciakami w brzuszku z tym zespołem
Musisz poczekac napewno sie odezwa
Właśnie ja też się dowiedziałam że mój skarb ma zespół Turnera. Obecnie jestem w 18 tygodniu i chciałam porozmawiać jak wygląda ich życie.Wiem ze jest kilka mam w ciazy z dzieciakami w brzuszku z tym zespołem
Patrycja35
Ja usg wyszla choroba?Właśnie ja też się dowiedziałam że mój skarb ma zespół Turnera. Obecnie jestem w 18 tygodniu i chciałam porozmawiać jak wygląda ich życie.
Z tego co ja wiem to calkiem normalnie...tzn w sensie ze nie ma opoznienia umyslowego
O ile pamiętam trzeba pomoc przyjsc 1 miesiączce hormonami..sporo info w necie jest
Ale wiem ze lepiej z kims porozmawiac kto tez jest w tej sytuacji
Patrycja35
Wyszło po biopsji kosmówki. Na usg była za duża przezierność karkowa. I tylko to A biopsja potwierdziła zespół Turnera.Ja usg wyszla choroba?
Z tego co ja wiem to calkiem normalnie...tzn w sensie ze nie ma opoznienia umyslowego
O ile pamiętam trzeba pomoc przyjsc 1 miesiączce hormonami..sporo info w necie jest
Ale wiem ze lepiej z kims porozmawiac kto tez jest w tej sytuacji
Witam czy są tu jakieś mamy które mają córeczki z Zespołem Turnera?
reklama
reklama
Czy możesz napisać jak funkcjonujecie z ZT, właśnie się dowiedział, że moja 17 miesięczna córką ma te wadę! Jestem załamana, a robiłam badania prenatalne i nic nie wykazalyWitam !
Moja córunia ma ZT i w chwili obecnej ma 8 miesięcy