reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zespół Turnera

reklama
Właśnie ja też się dowiedziałam że mój skarb ma zespół Turnera. Obecnie jestem w 18 tygodniu i chciałam porozmawiać jak wygląda ich życie.
Ja usg wyszla choroba?
Z tego co ja wiem to calkiem normalnie...tzn w sensie ze nie ma opoznienia umyslowego
O ile pamiętam trzeba pomoc przyjsc 1 miesiączce hormonami..sporo info w necie jest
Ale wiem ze lepiej z kims porozmawiac kto tez jest w tej sytuacji

Ja usg wyszla choroba?
Z tego co ja wiem to calkiem normalnie...tzn w sensie ze nie ma opoznienia umyslowego
O ile pamiętam trzeba pomoc przyjsc 1 miesiączce hormonami..sporo info w necie jest
Ale wiem ze lepiej z kims porozmawiac kto tez jest w tej sytuacji
Wyszło po biopsji kosmówki. Na usg była za duża przezierność karkowa. I tylko to A biopsja potwierdziła zespół Turnera.

reklama
reklama
Do góry