reklama
A co do powrotu wagi czyli efektu jojo to nic dziwnego chudnie sie szybko i drastyczne odstawienie zeli moze tak zadziałać wiec po odstawieniu trzeba nadal sie bardzo kontrolowac i zacząć ćwiczyć takie jest moje zdanie
Pewnie, tez tak uważam moim blędem było tylko to ze sobie za dużo pofolgowałam hehe tym razem bedzie inaczej
Witam dziewczyny nie wiem jak dziala zela wiem co mi mówiła doktorowa ze przez pierwsze4 tygodnie chudnie sie najwiecej :-)a potem juz tak 2 kg. na miesiąc i jeszcze jedno organizm moze zatolerowac zele i wtedy ona przestaje diałać ciekawe jak to jest naprawde zna któraś kogoś kto biereze sele dłuzej niż miesiąc :-(
ja tez mam takiego znajomego i leczy ja mam mase chorób al;e do niego bym nie poszła ziołka na odchudzanie mi polecił ale koszt jest duzy e tez nie wierze w taka bioenerrgie
Własnie ja nie znam nikogo takiego, ale ja sama mam zamiar brac conajmniej 2 miesiące, bo inaczej to chyba nie ma sensu, brać tylko miesiąc a potem waga wróci :-(
Jeżeli chodzi o bioenergoterapeutow, to ja tez jakoś im nie wierze.... no ale cóż są i tacy którzy uważają, że bardzo im takie osoby pomogły... Ja osobiście nie poszłabym do takiego kogoś.
hej laseczki moja kolezanka brala zele najpierw przez miesiac schudla 7 kg teraz bierze tyle co ja mnije wiecej czyli jkaos tak 11 tabletka tyle ze ja mialam ta przerwe na okres i z tego co wie mto schudla juz 2 kg na drugim opakowaniu... wiec chyba dobrze, dzisiaj z kolei mi mowila kolezanka ze byla u lekarza zeby przepisala jej zele bo wczesniej brala meridie i schudla przez 3 mieisace 2 kg a no i ta lekarka nie chciala jej przepisac tej zeli bo powiedzial ze ma bardzo mocne skutki uboczne, mocno niby na psyche odzialowuje i ze jest do konca nie przetestowana.... tylko ze jakby byla narawde zle przetestowana to by jej nikt na rynek farmaceutyczny wpuscil nie???? czy sie myle moze???? a co do tego co lekarka jej powiedziala to moze ma podpisana umowe z meridia i tylko ja przepisuje????? no nie wiem sama. jutro dowiem sie od kolezanki ile napewno udalo jej sie schudnac i napisze wam a co mnie to wzielam dzisiaj 2 tabletke i dobrze sie czuje, tylko tasuchosc w ustach:-( ale to nic duzo pije i jest oki a no i zaparcia znowu ale na to tez mam sposob albo wypije na noc teraz srodek przeczyszczajacy albo jutro zjem przynajmniej 2 jogurty naturalne i bedzie ok ide spac papapap dziewczynki do jutra aha a tak swoja droga to wiecie co moj chlop mi dzisiaj zdjecia przyslal a jej na misji w afganie i w sumie za pare tyg wraca a dzisja te fotki mnie zszokowaly bo schudl....uwaga...20kg tam hmmm mi to sie nei podoba bo okropnie wyglada no ale coz....ale to tak dla was msuialam sie wyzalic.... buzi
anetusia
Zaciekawiona BB
hej laseczki moja kolezanka brala zele najpierw przez miesiac schudla 7 kg teraz bierze tyle co ja mnije wiecej czyli jkaos tak 11 tabletka tyle ze ja mialam ta przerwe na okres i z tego co wie mto schudla juz 2 kg na drugim opakowaniu... wiec chyba dobrze, dzisiaj z kolei mi mowila kolezanka ze byla u lekarza zeby przepisala jej zele bo wczesniej brala meridie i schudla przez 3 mieisace 2 kg a no i ta lekarka nie chciala jej przepisac tej zeli bo powiedzial ze ma bardzo mocne skutki uboczne, mocno niby na psyche odzialowuje i ze jest do konca nie przetestowana.... tylko ze jakby byla narawde zle przetestowana to by jej nikt na rynek farmaceutyczny wpuscil nie???? czy sie myle moze???? a co do tego co lekarka jej powiedziala to moze ma podpisana umowe z meridia i tylko ja przepisuje????? no nie wiem sama. jutro dowiem sie od kolezanki ile napewno udalo jej sie schudnac i napisze wam a co mnie to wzielam dzisiaj 2 tabletke i dobrze sie czuje, tylko tasuchosc w ustach:-( ale to nic duzo pije i jest oki a no i zaparcia znowu ale na to tez mam sposob albo wypije na noc teraz srodek przeczyszczajacy albo jutro zjem przynajmniej 2 jogurty naturalne i bedzie ok ide spac papapap dziewczynki do jutra aha a tak swoja droga to wiecie co moj chlop mi dzisiaj zdjecia przyslal a jej na misji w afganie i w sumie za pare tyg wraca a dzisja te fotki mnie zszokowaly bo schudl....uwaga...20kg tam hmmm mi to sie nei podoba bo okropnie wyglada no ale coz....ale to tak dla was msuialam sie wyzalic.... buzi
,oja doktorowa nic mnie mówiła na temat badań sama poszłam z nazwą leku i od ręki mi przepisała a pozatym sama podpowoiedziała gdzie kupić taniej czyli za 40 złpozatym mówiła ze jest dobry i tańszy od meridii
moja kolezanka brała meridie i miała zawroty głowy a drugo pomimo brania jej przez miesic nie schudła ani kilograma
a co do aparć to ja mam taki sposób jabłuszka jak nie pije to je właśnie perzegryzam zdrowe i mają witaminmki
nie wiem ile schudłam teraz ale juz widze na buzi zmiany i na moim duzzzzzzym brzuszku jest wqiotkii mieciutki i wydaje mi sie mniejszy a przez to ze zmniejszył mi sie żoładek już pod piersiami mam prawie płasko a nie jak kiedyś ze brzusio zaczyłnał sie tuż po nich
Witam Dziewczynki!
Dzisiaj juz 4 dzień :-) tabletki działaja, jem malutko, i duuuuużo pije hehe bo ta suchośc rzeczywiście jest taka jakbym cały czas kaca miała ;-)
Co do recepty to mi recepte mama załatwiła i tez bez zadnych problemów, lekarz sam jej pwoiedział, że Zelixa to jest to samo co meridia, tylko tańsze, ale skład ten sam. Więc po co przepłacać? Ja płaciłam 40 zł i jestem zadowolona, nie są takie drogie jakby sie mogło wydawać. Jak brałam rok temu płaciłam ok 42 zł.
Gratuluje rezultatów Aneta ja jak narazie też widze, że mój brzuszek sie jakos pomniejszył, tzn bardziej sie płaski zrobił fajnie ale jak narazie waga ta sama. Ważyłam się wczoraj i ani drgnęła, ale jak by na to nie patrzec to dopiero 4 dzień, a ja juz bym cudów chciała. A Ty Anetko ile juz spadłaś z wagi i w jakim czasie? I ile masz zamiar brać Zelixe?/ :-)
Asiu nie martw się, mąż już nie długo bedzie w domku trzymaj sie tej mysli i głowa do góry
Pozdrawiam !
Dzisiaj juz 4 dzień :-) tabletki działaja, jem malutko, i duuuuużo pije hehe bo ta suchośc rzeczywiście jest taka jakbym cały czas kaca miała ;-)
Co do recepty to mi recepte mama załatwiła i tez bez zadnych problemów, lekarz sam jej pwoiedział, że Zelixa to jest to samo co meridia, tylko tańsze, ale skład ten sam. Więc po co przepłacać? Ja płaciłam 40 zł i jestem zadowolona, nie są takie drogie jakby sie mogło wydawać. Jak brałam rok temu płaciłam ok 42 zł.
Gratuluje rezultatów Aneta ja jak narazie też widze, że mój brzuszek sie jakos pomniejszył, tzn bardziej sie płaski zrobił fajnie ale jak narazie waga ta sama. Ważyłam się wczoraj i ani drgnęła, ale jak by na to nie patrzec to dopiero 4 dzień, a ja juz bym cudów chciała. A Ty Anetko ile juz spadłaś z wagi i w jakim czasie? I ile masz zamiar brać Zelixe?/ :-)
Asiu nie martw się, mąż już nie długo bedzie w domku trzymaj sie tej mysli i głowa do góry
Pozdrawiam !
Dziekuje laseczki za slowa otuchy a ja sie przyznam ze poszlam na latwizne i zel poprostu zalatwialm sobie bez recepty za 55 zl, wiem ze tak nie wolno ale mam takiego lekarza ze zwolnienia np nie chce dac pomimo 39 stopniowej goraczki a zle by mi przepisala...nigdy. tak wiec kupilam sobie normalnie w aptece ale po znajomosci wiecie co ja tez czuje ze schudlam jeszcze pewnie jakis 1 kg od ostatniego warzenia ale nawszelki wypadek nie wchodzejeszcze na wage hehe we wtorek bede sie wazyc a jak nic nie schudlam to narazie sie nei zalamie zostalo mi jeszcze z jakies 18 tabletek wiecefekty pewnie potem beda, a jesc jem kochane co 3 godz ale zauwazylam ze np polowy porcji a wczoraj obiad w pracuy na 3 razy jadlam i reszte wyrzucial bo nie moglam juz.... ide skarbenka spac bo padam. buzi do jutra
Doby wieczorek ;-)
Właśnie wróciłam z 2 godzin aerobiku... i jestem wykamanaaaa położyłam córcię spać, włączyłam TV i laptopa i zaraz ide chyba spać hehe bo już dzisiaj normalnie nie mogeeee... dzień pełen wrażeń.
Dzisiaj w sumie jadłam 3 razy, śniadanko, pól obiadu i banana na kolacje hehe i wiecej juz wcisnąć nie mogłam niestety, ale za to chyba z 2 litry wody wypilam... ta suchota w ustach jest okropna
Nic dziewuszki lece pościelić łożko i do wyra się ładuje bo juz ledwo co na nogach się trzymam...
Buziaki i miłej nocki
Do juterka
Właśnie wróciłam z 2 godzin aerobiku... i jestem wykamanaaaa położyłam córcię spać, włączyłam TV i laptopa i zaraz ide chyba spać hehe bo już dzisiaj normalnie nie mogeeee... dzień pełen wrażeń.
Dzisiaj w sumie jadłam 3 razy, śniadanko, pól obiadu i banana na kolacje hehe i wiecej juz wcisnąć nie mogłam niestety, ale za to chyba z 2 litry wody wypilam... ta suchota w ustach jest okropna
Nic dziewuszki lece pościelić łożko i do wyra się ładuje bo juz ledwo co na nogach się trzymam...
Buziaki i miłej nocki
Do juterka
reklama
hej kochane moje jak tam dzionek minal???ale fajnie jest tak wracac do domku i odrazu do komputerka i do was caly dzien w pracy siedze i mysle czy ktoras cos napisala a ja dzisiaj maialm jakis wilczy apetyt chcialo mi sie slodyczy i w rezultacie zjadlam mentosy i sezamki a oprocz tego caly dzien na chlepku chrupkim i serku naturalnym bo tylko to mi dzisiaj wchodzilo i to tez w malych ilosciach no i oczywiscie duuuuuzo wody chyba ze 3 litry wypilam. masz racje kludii ta suchosc jest najgorsza.... powiem wam o czyms...w srode jade na sesje zdjeciowa dla mojego miska troszke schudlam wiec troche cialka moge pokazac buzi do jutra