reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zelixa

hehe tak tez ostatnio mialam:0 strasznie mi piwka sie chcialo i wypilam a na drugi dzien malo nie umarlam:( ale bylo ok.... narazie nie biore zelixy, zaczne po okresie bo teraz jeszcze jestem przeziebiona i slabo sie czuje wiec nie chce "przedobrzyc" a jak to brakowalao w kasie???? ja tez mam takie jazdy u siebei ale um nie to ewidentnie ktos podbieral mi kase::crazy:

A no brakowało liczyłyśmy we 3 ale rano jak ierowniczka policzyła całodzienny utarg to było ok. i ból głowy zafundowałam sobie z byle powodu:-):-D ale teraz jesst juz ok

reklama
pozatym jutro ide do pracy wiec sie zważe moze cosik ubyłochoć dziś śniadanko zjedzone i objadekco prawda w mniejszej ilości ale dzis łapałam sie na tym ze bym coś chrupła ale teraz jabłuszko na kolacyjke i ok.
pozatym skończyła mi sie woda wiec moze dlatego taki nawyk aby cos dorzucić

no to dobrze ze sie zgadzalo:) ja narazienei bralam zeli od czwartku, wiesz przez ten okres co mi sie spoznial a poza tym przeziebiona mocno jestem:-( ale za kilka dni zaczynam znowu...a moge z tego samego opakowania nie ANETUSIA? bo nie wiem jamam jeszcze do zrzucenia gdzies 6 kg bo w lipcu operacja i lekarz kazal mi schudnac:no: a w czerwcu slub wiec tez wypadaloby jakos wygladac nie???:-) buzka

no to dobrze ze sie zgadzalo:) ja narazienei bralam zeli od czwartku, wiesz przez ten okres co mi sie spoznial a poza tym przeziebiona mocno jestem:-( ale za kilka dni zaczynam znowu...a moge z tego samego opakowania nie ANETUSIA? bo nie wiem jamam jeszcze do zrzucenia gdzies 6 kg bo w lipcu operacja i lekarz kazal mi schudnac:no: a w czerwcu slub wiec tez wypadaloby jakos wygladac nie???:-) buzka

jasne to nie sa tabletki anty i nie maja opznaszenia poprostu bierze sie jak leci

gratuluje:) czyli w prawidlowym tempie chudniesz:tak: oby tak dalej trzymam kciuki:-)
ja ma do zrzucenia jeszcze 27:szok::szok:ale po malutku do przodka wiem ze po tabletakch jak schudne bedzie potrzebna duuza samokontrola i ćwiczonka bo teraz jestem za cięzka albo za leniwa
Ciesze sie bardzo i ma nadzeje ze tempo nie zmaleje za sybko

Witam Dziewczyny!!
Cieszę się Asiu, że wszystko z okresem się wyjaśniło :-) i witam Anete, której gratuluje efektów jak narazie 2,5 kilo to super:tak: :-)

A dzisiaj już poniedziałek :-D więc biorę się za śniadanko i pierwsza tabletka juz czeka. Ciekawe ile tym razem mi pojdzie, bo ostatnio jak brałam to schudlam 7 kilo, ale niestety wróciło, bo się troszke za niedbałam po odstawieniu :zawstydzona/y: ale myśle ze teraz bedzie dobrze, chciałabym zrzucić jakieś 10 kilo tym razem :)
Mam nadzieję, że się uda!
Pozdrawiam i trzymam za Was kciuki dziewuchy :*

Witam Dziewczyny!!
Cieszę się Asiu, że wszystko z okresem się wyjaśniło :-) i witam Anete, której gratuluje efektów jak narazie 2,5 kilo to super:tak: :-)

A dzisiaj już poniedziałek :-D więc biorę się za śniadanko i pierwsza tabletka juz czeka. Ciekawe ile tym razem mi pojdzie, bo ostatnio jak brałam to schudlam 7 kilo, ale niestety wróciło, bo się troszke za niedbałam po odstawieniu :zawstydzona/y: ale myśle ze teraz bedzie dobrze, chciałabym zrzucić jakieś 10 kilo tym razem :)

hej:) no ja za pare dni zaczne brac zele bo teraz jestem jeszcze w trakcie okresu a i chora jestem czyli za bardzo oslabiona zeby wrocic do tabletek:-( a wiecie co dzisiaj w pracy przyszla do mnie bioenergoterapeutka:) heheheh i kolezanka moja ma zapalenie meszka wlosowego i ona chce ja z tego wyleczyc wlasnie przez ta bioenergie.... no i mi tez proponowala ze mnie wyleczy z mojego kregoslupa i nie bede musiala isc na ta operacje...heheh glupia nie jestem i w cuda nie wierze....a odchudzac mnie chce poprzez masaze:sorry2: he. dobre.... buziaki

reklama
Witam Dziewczyny!!

Witam dziewczyny nie wiem jak dziala zela wiem co mi mówiła doktorowa ze przez pierwsze4 tygodnie chudnie sie najwiecej :-)a potem juz tak 2 kg. na miesiąc i jeszcze jedno organizm moze zatolerowac zele i wtedy ona przestaje diałać:no::no::szok: ciekawe jak to jest naprawde zna któraś kogoś kto biereze sele dłuzej niż miesiąc :-(

hej:) no ja za pare dni zaczne brac zele bo teraz jestem jeszcze w trakcie okresu a i chora jestem czyli za bardzo oslabiona zeby wrocic do tabletek:-( a wiecie co dzisiaj w pracy przyszla do mnie bioenergoterapeutka:) heheheh i kolezanka moja ma zapalenie meszka wlosowego i ona chce ja z tego wyleczyc wlasnie przez ta bioenergie.... no i mi tez proponowala ze mnie wyleczy z mojego kregoslupa i nie bede musiala isc na ta operacje...heheh glupia nie jestem i w cuda nie wierze....a odchudzac mnie chce poprzez masaze:sorry2: he. dobre.... buziaki
ja tez mam takiego znajomego i leczy ja mam mase chorób al;e do niego bym nie poszła ziołka na odchudzanie mi polecił ale koszt jest duzy e tez nie wierze w taka bioenerrgie

Do góry