witam wszystkie dziewczyny jestem tu nowa i mam pytanko stosuje zelixe od niedawna, w poniedizlaek mialam dostac miesiaczke no i nie dostalalm... czy to normalne ze moze mi sie opoznic przez te abletki? w ciazy napewno nie jestem. prosz o odpowiedz bede wdzieczna. pozdrawiam
reklama
Witam!witam wszystkie dziewczyny jestem tu nowa i mam pytanko stosuje zelixe od niedawna, w poniedizlaek mialam dostac miesiaczke no i nie dostalalm... czy to normalne ze moze mi sie opoznic przez te abletki? w ciazy napewno nie jestem. prosz o odpowiedz bede wdzieczna. pozdrawiam
Jeżeli chodzi o okres to powiem Ci, że dużo słyszałam właśnie na temat tego, że gdy bierze się Zelixę okres może sie spóźnić. Ja osobiście brałam ją rok temu i też miałam takie sensacje z okresem tylko, że ja dostałam wcześniej niż powinnam, podkreślę że biorę także tabletki antykoncepcyjne i pewnie dlatego tak miałam, więc jeżeli się spóźnia to nic się nie martw, to skutek Zelixy.
Jak już wspomniałam wcześniej Zelixe już brałam rok temu, schudłam 7 kilo w ponad misiąc, ale niestety trochę tych kilogramów mi wróciło, więc postanowiłam znowu zacząć brać zobaczymy czy tym razem znowu będzie taki rewelacyjny efekt Paczke już kupiłam, ale zaczynam od poniedziałku
Serdecznie pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie odchudzające sie
Witam!
Jeżeli chodzi o okres to powiem Ci, że dużo słyszałam właśnie na temat tego, że gdy bierze się Zelixę okres może sie spóźnić. Ja osobiście brałam ją rok temu i też miałam takie sensacje z okresem tylko, że ja dostałam wcześniej niż powinnam, podkreślę że biorę także tabletki antykoncepcyjne i pewnie dlatego tak miałam, więc jeżeli się spóźnia to nic się nie martw, to skutek Zelixy.
hej dzieki wielkie za odpowiedz naprawde martwie sie bo nigdy nie spoznial mi ise okres a teraz odstawilam przez to zelixe bo sie trosze wystraszylam, co prawda czytalam o tym ze moga byc jakies zaburzenia ale jakos tak nie pomyslalam ze akurta mi sie to przydarzy a poza tym wlasnie od tej mieisaczki musze zaczac brac anty bo maz wraca za mieisac z misji a po okresie zaczne znowu brac zelixe. stosowalalm ja dopiero 9 dni... schudlam 2 kg i zadowala mnie to bo nie chudlam za szybko. jestem tez na innym forum zapisana ale powiem wam ze tu jest fantastyczna "atmosfera" bo tam jest jakis babsztyl ktory wszytskim ubliza i az sie nei chche nawet czytac tych postow..... pozdrawiam serdecznie. buziaki
hej dzieki wielkie za odpowiedz naprawde martwie sie bo nigdy nie spoznial mi ise okres a teraz odstawilam przez to zelixe bo sie trosze wystraszylam, co prawda czytalam o tym ze moga byc jakies zaburzenia ale jakos tak nie pomyslalam ze akurta mi sie to przydarzy a poza tym wlasnie od tej mieisaczki musze zaczac brac anty bo maz wraca za mieisac z misji a po okresie zaczne znowu brac zelixe. stosowalalm ja dopiero 9 dni... schudlam 2 kg i zadowala mnie to bo nie chudlam za szybko. jestem tez na innym forum zapisana ale powiem wam ze tu jest fantastyczna "atmosfera" bo tam jest jakis babsztyl ktory wszytskim ubliza i az sie nei chche nawet czytac tych postow..... pozdrawiam serdecznie. buziaki
hehe no na innych forach są niektóre takie osoby, wiem sama z doswiadczenia hehe bo tez byłam zapisana na inne forum i to była jedna wielka kłótnia, dosłownie!
Gratuluje efektów przede wszystkim i nie przejmuj sie okresem bo napewno wkrotce dostaniesz
Pozdrawiam!
anetusia
Zaciekawiona BB
Witam ja jestem po 4 tabletce i jak narazie efektów brak bo cudów nie mozna oczekiwać ale oprócz suchości w ustach co skłania mnie do picia ok. 3 litrrów wody jest na plus co do jedzenia to owszem jem bardzo mało w porównaniu jak nie brałam tabletki i mam ok. 13 godziony tyle energii ze mogłabym góry przenosić jestem weselsza a dodam ze bniore ja ok. godziny 9 a do straty kilogramów mam az 30 wiec ja ich tak szybko nie odstawie
Doktorowa mówiła ze przez 4 tygodnie moge schudnąć 4 kilo a potem po 2 ale ja słyszałam o przypadkach 6 kilo w miesiącu
Pozatym na mój rozum musi być jakiś proces odstawienia pastylek co by nie było efektu jojo bo kontrolowanie sie bez nich u mnie jest bezcelowe bo po co je brac skoro masz dużą kontrole
Dodam jeszcze ze mam silną wole bo palenie rzuciłam na porodówce i nie pale juz 1r. i 9 .m
ale bez tych pastylek nie potrafiłam sie kontrolować
Doktorowa mówiła ze przez 4 tygodnie moge schudnąć 4 kilo a potem po 2 ale ja słyszałam o przypadkach 6 kilo w miesiącu
Pozatym na mój rozum musi być jakiś proces odstawienia pastylek co by nie było efektu jojo bo kontrolowanie sie bez nich u mnie jest bezcelowe bo po co je brac skoro masz dużą kontrole
Dodam jeszcze ze mam silną wole bo palenie rzuciłam na porodówce i nie pale juz 1r. i 9 .m
ale bez tych pastylek nie potrafiłam sie kontrolować
hej kobitki: dostalam dzisiaj okres tylko wczoraj odstawilam zelixe.czyli wczoraj nie wzielma tabletki i dizisja tez nei i chce wiedziec czy moge np jutro wziasc dalej je????? bo nie wiem....aha i chchiala sie wam jeszcze pochwalic tym ze ja stosuje diete od 1 lutego i do 10 marca schudlam na samej diecie 3 kg, to dieta : 5 posialkow co 3 godz a na zelixie wlasnie 2 kg w 9 dni potrzebami jeszcze do zrzucenia 5 kg bo w lipcu mam operacje na kregoslup i niestety lekarz kazal mi schudnac.... mam nadzieje ze jeszcze te 5 zgubie. aha amoja kolezanka na tych tabletkach schudla 7 kg w ciagu miesiaca a i jeszcze jedno, u mnie jedynymi skutkami ubocznymi to wlasnie bylo przesuniecie sioe mieisaczki i suchosc w ustach, pilam po 3 litry wdy dziennie ale to dobrze bo organizm sie oczyszcza z toksyn wtedy.... pozdrawiam. buziaki.
anetusia
Zaciekawiona BB
ciesze sie ze wszystko ok Asia u cierbie ja dziś mam jeden ze skutków ubocznych ale to na własne życzenie ponieważ wczoraj w pracy wyszło mi o 50 zł za mało w ksie i z nerw w domku dla odstresowania wypiłam jedno piwo a czułułam sie jakbym wypiła dużo wiecej wiec nie polecam a dziś boli mnie głowa pozdrawiam was drogie koleżankihej kobitki: dostalam dzisiaj okres tylko wczoraj odstawilam zelixe.czyli wczoraj nie wzielma tabletki i dizisja tez nei i chce wiedziec czy moge np jutro wziasc dalej je????? bo nie wiem....aha i chchiala sie wam jeszcze pochwalic tym ze ja stosuje diete od 1 lutego i do 10 marca schudlam na samej diecie 3 kg, to dieta : 5 posialkow co 3 godz a na zelixie wlasnie 2 kg w 9 dni potrzebami jeszcze do zrzucenia 5 kg bo w lipcu mam operacje na kregoslup i niestety lekarz kazal mi schudnac.... mam nadzieje ze jeszcze te 5 zgubie. aha amoja kolezanka na tych tabletkach schudla 7 kg w ciagu miesiaca a i jeszcze jedno, u mnie jedynymi skutkami ubocznymi to wlasnie bylo przesuniecie sioe mieisaczki i suchosc w ustach, pilam po 3 litry wdy dziennie ale to dobrze bo organizm sie oczyszcza z toksyn wtedy.... pozdrawiam. buziaki.
reklama
ciesze sie ze wszystko ok Asia u cierbie ja dziś mam jeden ze skutków ubocznych ale to na własne życzenie ponieważ wczoraj w pracy wyszło mi o 50 zł za mało w ksie i z nerw w domku dla odstresowania wypiłam jedno piwo a czułułam sie jakbym wypiła dużo wiecej wiec nie polecam a dziś boli mnie głowa pozdrawiam was drogie koleżanki
hehe tak tez ostatnio mialam:0 strasznie mi piwka sie chcialo i wypilam a na drugi dzien malo nie umarlam ale bylo ok.... narazie nie biore zelixy, zaczne po okresie bo teraz jeszcze jestem przeziebiona i slabo sie czuje wiec nie chce "przedobrzyc" a jak to brakowalao w kasie???? ja tez mam takie jazdy u siebei ale um nie to ewidentnie ktos podbieral mi kase: