reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Mamajuli - a jak taką kuracyjkę robisz?
Jacek - a Dobrusia ma 5? A może to reakcja na jakieś wydarzenie?
Dziunka - jak tam Asia?
Ula - zeszła wysypka?

reklama
Nie, nie ma, przejrzeliśmy paszczę i w zachowaniu (typu pakowanie paluchów) też nic nie wskazuje. Chyba złapała wirusa ode mnie ale szybko go zwalczyła. A u mnie teraz jakaś bakteria bo mi mózg nosem wychodzi. (błeee :p)

Jacku - u Gosiaka gorączka wykwitła przez 2 dni, a po tygodniu objawił się ząbek.:szok: Każde dziecko inaczej reaguje.. mam nadzieję, że już będzie u Was ok, życzę zdrowia...
Ja ciągle mam chrypę i katar, przesuszona jestem na maxa, mam nadzieję, że jak zaczniemy mieć otwarte nocą okno to znów "znormalnieję";-)

U nas wysypka jeszcze nie zeszla ;/ mamy nową masc robioną i od przed wczoraj smarujemy. Skora jest podrazniona i to nie tyle ze jest wysypka ale i placki czerwone, na dworzu blednie, wieksza jest jak ręce pocierają o cos, ja juz nie mogę. W sobotę przyjmuje dermatolog ale chyba poczekam do nastepnego tygodnia do nastepnej soboty jak sprawa nie bedzie schodziła.

Dzis moze polece po receptę na zyrtek z malym jak wstanie do innej pediatry moze ona cos poradzi.
Cleo a jak Wasz katar u małego, przeszło?

Ula niestety nadal ma taki sapiący a czasem się leje...ale jak czytam dzieci maja katar po 2 -3 miesiące i przechodzi...ale my wszyscy zakatarzeni w domu na okrąglo w sumie....

reklama
Do góry