reklama
Jacek_i_Jagoda
Fanka BB :)
Nie, nie ma, przejrzeliśmy paszczę i w zachowaniu (typu pakowanie paluchów) też nic nie wskazuje. Chyba złapała wirusa ode mnie ale szybko go zwalczyła. A u mnie teraz jakaś bakteria bo mi mózg nosem wychodzi. (błeee )
Jacku - u Gosiaka gorączka wykwitła przez 2 dni, a po tygodniu objawił się ząbek. Każde dziecko inaczej reaguje.. mam nadzieję, że już będzie u Was ok, życzę zdrowia...
Ja ciągle mam chrypę i katar, przesuszona jestem na maxa, mam nadzieję, że jak zaczniemy mieć otwarte nocą okno to znów "znormalnieję";-)
Ja ciągle mam chrypę i katar, przesuszona jestem na maxa, mam nadzieję, że jak zaczniemy mieć otwarte nocą okno to znów "znormalnieję";-)
C
Cleo1981
Gość
my dziś znowu na lapisowaniu ząbków i wychodzą 2 piątki:-)
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
U nas wysypka jeszcze nie zeszla ;/ mamy nową masc robioną i od przed wczoraj smarujemy. Skora jest podrazniona i to nie tyle ze jest wysypka ale i placki czerwone, na dworzu blednie, wieksza jest jak ręce pocierają o cos, ja juz nie mogę. W sobotę przyjmuje dermatolog ale chyba poczekam do nastepnego tygodnia do nastepnej soboty jak sprawa nie bedzie schodziła.
Dzis moze polece po receptę na zyrtek z malym jak wstanie do innej pediatry moze ona cos poradzi.
Cleo a jak Wasz katar u małego, przeszło?
Dzis moze polece po receptę na zyrtek z malym jak wstanie do innej pediatry moze ona cos poradzi.
Cleo a jak Wasz katar u małego, przeszło?
C
Cleo1981
Gość
Ula niestety nadal ma taki sapiący a czasem się leje...ale jak czytam dzieci maja katar po 2 -3 miesiące i przechodzi...ale my wszyscy zakatarzeni w domu na okrąglo w sumie....
Uleńka_79
Listopadowa Mamusia
ojej to wspoczuję bo dla nas dorosłych katar jest męczący a dla malucha to juz utrapienie straszne. Zdrówka!
C
Cleo1981
Gość
ojej to wspoczuję bo dla nas dorosłych katar jest męczący a dla malucha to juz utrapienie straszne. Zdrówka!
jak dla mnie to on alergiczny ale od aeriusa krótka przerwa bo non stop dawać nie można a jednak przynosi ulge nawet mi
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Cleo, biedny Igi:-( Zdrówka dla niego!!!
reklama
Podziel się: