reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdrowie naszych maluszków ( kolki i inne dolegliwości)

Żebyście wiedziały :-D:-D:-D:-D jestem mega szczęśliwa i mały jaki zadowolony i pogodny no i dzisiaj rano druga kupa gigant już bez żadnej pomocy :-):-):-):-), ta wczorajsza była taka zielona, a dzisiaj była już żółciutka :happy2: (co za temacik).
Witaminki dostaliśmy i maść robioną na całe ciałko i tą suchą główkę.

Muszę wam wszystkim bardzo, bardzo podziękowac za pomoc w zrobieniu kupki :cool2:
Zobacz załącznik 196875

Jeśli chodzi o główkę to mój też nie chce jej podnoscić jak leży na brzuszku, a wywija ją jak jest na rękach, albo jak lezy na moim brzuszku. Lekarka kazała nam się nie przejmować i męczyć go trochę na tym brzuszku, ale nic na siłę. Przecież niektore dzieci nie raczkują i też żyją, odrazu zaczynają chodzić, omijając ten etap rozwoju nic im nie dolega.
A jeśli chodzi o szczepionki to lubię ci poczytać, bo ja to mam wyrzuty sumienia ze nie chce szczepic przeciwko rocie, a jak ciebie czytam to mi przechodzi. Więc taka mała prosba :sorry2:napisz czasami tak dla mnie ze nie trzeba szczepić :sorry2:

razem robic kupke razniej:-D

reklama
mam nadzieję, ze te chmury Was ominą. :-)Uleńka ja myślałam, ze mi mała pokasłuje ale okazało się, że to takie kichanie raczej, bo osłuchowo lekarz powiedział, ze wszytsko ok, może u Was jest podobnie.................

Hmmm, a moja od wyjścia ze szpitala nie miała robionego badania krwi, właśnie yeż sie zastanawiałąm, czy aby w 2 miesiącu nie powinnyśmy zrobić, ale lekarka nic nie wspomniała.

Nie robi sie bez powodu. Julia miala dopiero teraz w wieku 4 lat, bo cierpiala na bole brzucha, i bylo podejrzenie jakis pasozytow. ALe wszystko wyszlo super.
Za to moja kolezanka robi badania synowi raz na pol roku i to wszystkie jakie sie da.
Takze mozna i tak.

Żebyście wiedziały :-D:-D:-D:-D jestem mega szczęśliwa i mały jaki zadowolony i pogodny no i dzisiaj rano druga kupa gigant już bez żadnej pomocy :-):-):-):-), ta wczorajsza była taka zielona, a dzisiaj była już żółciutka :happy2: (co za temacik).
Witaminki dostaliśmy i maść robioną na całe ciałko i tą suchą główkę.

Muszę wam wszystkim bardzo, bardzo podziękowac za pomoc w zrobieniu kupki :cool2:
Zobacz załącznik 196875

Jeśli chodzi o główkę to mój też nie chce jej podnoscić jak leży na brzuszku, a wywija ją jak jest na rękach, albo jak lezy na moim brzuszku. Lekarka kazała nam się nie przejmować i męczyć go trochę na tym brzuszku, ale nic na siłę. Przecież niektore dzieci nie raczkują i też żyją, odrazu zaczynają chodzić, omijając ten etap rozwoju nic im nie dolega.
A jeśli chodzi o szczepionki to lubię ci poczytać, bo ja to mam wyrzuty sumienia ze nie chce szczepic przeciwko rocie, a jak ciebie czytam to mi przechodzi. Więc taka mała prosba :sorry2:napisz czasami tak dla mnie ze nie trzeba szczepić :sorry2:

razem robic kupke razniej:-D dziewczyny jakies dobre krople na kolke w polsce? boje sie wieczorów:baffled: sajgon i kambodża:baffled: od jakiego tygodnia placze niemilosiernie wieczorem, ten jezyczek tak mu swidruje jak u kurczaczka, my bezsilni, wlaczamy suszare i sie wycisza, i tak kilka razy az padnie, od przedwczoraj jemy bebilon pepti, czy to dziala po jakims czasie czy powinno od razu?

dziunka24 no własnei myślę, że jak będzie potrzeba, to mi lekarka zaleci badanie, no chcyba, że będę widziałą, ze coś nie tak z małą...... z tym, ze ja to muszę isć, bo juz mam normalnie sińce pod oczami:-:)-:)-(

dziunka24 no własnei myślę, że jak będzie potrzeba, to mi lekarka zaleci badanie, no chcyba, że będę widziałą, ze coś nie tak z małą...... z tym, ze ja to muszę isć, bo juz mam normalnie sińce pod oczami:-:)-:)-(

Ja tez powinnam :-( bladzioch, zawroty glowy (ale to raczej od cisnienia) i wlosy wypadaja garsciami :baffled:

mam nadzieję, ze te chmury Was ominą. :-)Uleńka ja myślałam, ze mi mała pokasłuje ale okazało się, że to takie kichanie raczej, bo osłuchowo lekarz powiedział, ze wszytsko ok, może u Was jest podobnie.................

Hmmm, a moja od wyjścia ze szpitala nie miała robionego badania krwi, właśnie yeż sie zastanawiałąm, czy aby w 2 miesiącu nie powinnyśmy zrobić, ale lekarka nic nie wspomniała.

Podejrzewam ze ja o badaniu krwi małej moge zapomniec - no bo przybiera i dobrze wyglada... :sorry2:

razem robic kupke razniej:-D dziewczyny jakies dobre krople na kolke w polsce? boje sie wieczorów:baffled: sajgon i kambodża:baffled: od jakiego tygodnia placze niemilosiernie wieczorem, ten jezyczek tak mu swidruje jak u kurczaczka, my bezsilni, wlaczamy suszare i sie wycisza, i tak kilka razy az padnie, od przedwczoraj jemy bebilon pepti, czy to dziala po jakims czasie czy powinno od razu?

Dzieki dziewczynki za słowa otuchy...:zawstydzona/y:
kiragold a jakie u Was kupki po tym pepti?

reklama
Do góry