reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

reklama
Margarett - super.

Wiecie co, nie myślałam, że zdrowie dzieci, których nie widziałam na oczy (na żywo), będzie mnie tak przejmować.

Margarett to ulga że Natalce nic nie jest!!Widzisz, nie ma co sie przejmować na zapas!!:-) :-) :-)

Antosik troszkę lepiej, w nocy nie marudził, obudził sie około 5, zjadł i pospal do 7;-) ;-) ;-) , teraz czekamy na pielęgniarke i zastrzyk!!! Tak mi Go szkoda :-( :-( :-( dostaje bardzo bolace zastrzyki, potworny płaczi lament!! Dobrze, że mamusia ma cyca

Margarett - cieszę się z Wami, że Natalce nic nie jest:tak::-).
Maarta - biedny Antoś:-(, dużo zdrówka dla niego:-).
My też chyba dzisiaj jeszcze raz przejdziemy się do lekarza, bo mały przedwczoraj skończył brać lekarstwa, a dalej trochę kaszle. Może chociaż w oskrzelach już nic nie będzie słychać, to by była jakaś poprawa.

reklama
Juz synek czuje się lepiej :-) antybtyki skutkują :-) w piatek mamy wizyte lekarza i mam nadzieje, że to juz koniec tych zastrzyków. Antonio strasznie płacze juz na widok pielegniarki.

Do góry