reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

Michalek wlasnie po wizycie u pediatry - wirusowe zapalenie krtani ... kaszel taki ze pol nocy nie spalismy ... do tego gorazka do 39 st ... czekamy do piatku ... jak sie nie poprawi to wizyta kontrolna ...

reklama
Zdrowka dla Michalka :-:)-(
JA wlasnie dostalam rano sms-a od Irlandii. Zacytuje wam bo chciala zeby was poinformowac ;-)
"NIe odzywam sie bo Olo jest w szpitalu.W niedziele mial zaburzenia rownowagi i koordynacji.Zmienilismy antybiotyk,wieczorem wymiotowal. Potem juz odmawial pici i jedzenia.W szpitalu go nawadniaja, neurologicznie jest dobrze. Olo juz je i pije, nadal jest slaby. Buziaki dla calej ekipy BB"

Wiecie dziewczyny nigdy bym nie pomyslala zapisujac sie na BB ze stworzymy sobie taka mala rodzinke ze bedziemy sie martwic o siebie nawzajem, super ze tak trafilysmy na siebie kobitki o jeny bo sie zaraz wzrusze :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Zdrowia dla Michałka, no i Ola!
Normalnie nie ma chyba tygodnia bez wpisu do tego wątku :(

woloszki - babiejemy na starość i tyle ;-)

Woloszki dzieki za info:yes: i szybkiego powrotu do zdrowia dla Ola i Michalka.matko co za chorubska tfuuuuuuuuuuuuuu a kysz!!!!!

Dziękuję Woloszki za informacje. Tak to już jest, że się zastanawiamy, co się dzieje, trzymamy kciuki. Faktycznie się zżyłyśmy. Ja np na nowe majówki nie zaglądam prawie wcale, ale o was trudno mi zapomnieć nawet na kilka dni.
Trzymam kciuki za Olka, Irlandię. Michałkowi tez życzymy szybkiego powrotu do zdrowia.

reklama
Wlasnie dostalam wyniki Maksa z wymazu. NO i porazka, wyhodowano Klebsiella oxytoca. WYniki widziala lekarka i stwierdzila ze teraz poki nic mu nie jest niechce go faszerowac antybiotykiem i przy najblizeszej onfekcji zacnizemy dzialac. NIe wiem czy to dobre rozwiazanie, moze lepiej odrazu zaczac go leczyc.
Zaczelam przegladac google ale wszystkie zakazenia ta bakteria dotycza ukl moczowego. Wiec szykuje sie dlugie szperanie w necie.

Do góry