reklama
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Dziewczynki, piszę z pracy...
Z Olkiem kiepsko... Ma niedoleczone zapalenie oskrzeli i teraz przyplątała się jelitówka. całą noc zwracał. Ponieważ nie skończył antybiotyku to musiał dostać zastrzyki, żeby zapalenia płuc nie było. Trochę gorączkuje i nic nie moze przyjąć bo wszystko zwraca. Dostaje wodę dosłownie po trzy łyżeczki...
Ja chodzę jak cień... Jak do poniedziałku nie będzie lepiej to idziemy do szpitala...
Płakać mi się chce!
![unhappy.gif](https://www.babyboom.pl/forum/../../images/smilies/square/unhappy.gif)
Ja chodzę jak cień... Jak do poniedziałku nie będzie lepiej to idziemy do szpitala...
Płakać mi się chce!
Kochana trzymaj sie, wiem co przechodzisz bo Maks tez mial takie przeboje ale u nas nie bylo zagrozenia zapaleniem płuc tylko biegunka z krwia i sluzem i wymioty. Szpital zaliczylismy bo juz byl lekko odwodniony.
Bedzie dobrze musi byc. I te zastrzyki to dobrze ze dostal bo do ustnie sama pisalas ze niechcial pic a jak wymiotuje to nic by nie dalo ale co ja ci bede tlumaczyc farmaceutyczne sprawy.
A jak mama to powiem Ci ze takie juz sa uroki rodzicielstwa, ja jeszcze niedawno starsznie sie martwilam o swoje, a jutro jedziemy z Maja do kontroli i na wymaz gardla Maksika.
Bedzie dobrze musi byc. I te zastrzyki to dobrze ze dostal bo do ustnie sama pisalas ze niechcial pic a jak wymiotuje to nic by nie dalo ale co ja ci bede tlumaczyc farmaceutyczne sprawy.
A jak mama to powiem Ci ze takie juz sa uroki rodzicielstwa, ja jeszcze niedawno starsznie sie martwilam o swoje, a jutro jedziemy z Maja do kontroli i na wymaz gardla Maksika.
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Irlandia trzymajcie sie cieplutko i zyczymy poprawy u Ola.
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
Irlandia mocno was przytulamy. Olkowi szybkiego powrotu do zdrowia życzymy.
Trzymaj się kobiałko, biedactwo. Dacie radę, nie dasz sobie w kaszę dmuchać i zrobisz co najlepsze dla małego.
Trzymaj się kobiałko, biedactwo. Dacie radę, nie dasz sobie w kaszę dmuchać i zrobisz co najlepsze dla małego.
reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
irlandia dużo zdrówka dla Olka
Trzymaj się kobitko
Trzymaj się kobitko
Podziel się: