reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

Jednak błonica – tężec - krztusiec i dodatkowo polio.
A bo mnie zmyliły te baby :zawstydzona/y:

Przynajmniej Asiun też wie o co chodzi ;p

reklama
Antoś dostał temp, wiec poszłam z nim teraz do lekarza, no i tak:mamy ząbkowanie, wodniaczka i zapalenie jamy ustnej, ech... dała dktorka maści i bedziemy smarować na zmianę z piochtaniną:-( współczuje mojemu dziecku :-(

Marta bedzie dobrze musi byc. Odnosnie tego zapalenia jamy ustnej to co ci lekarz przepisal? Ja mam doswiadczenie w tym i to z tej zlej strony.

My jak ostatnio tak porzadnie chorowalismy tzn Maja to mielismy biegunke przez miesiac, potem goraczka no i trzydniowke na konciec.

Oj biedny Antos, to smarowanie buzki, ech maskara!!! Współczuje mu, oby szybko przeszło!!
Co do żelaza, to Natalka brała przez pare miesiecy w zeszłym roku ferrum w płynie i niestety ma teraz żółte zeby jak u starego konia normalnie :( buuu A myłam jej za każdym razem i dawałam jeszcze wody do popicia ...:(
Nie wiecie,czy stałe tez bedzie miała żółte, czy to tylko na te pierwsze działa, załamka:(

reklama
dziekujemy, nie powiem, że jest lepiej, Antek jeśc nie może tak go boli, dostaje przeciwbólowe syropki, augmentin, i smarujemy buziulke mascia i piochtaninką, buziazek jest cały fioletowy.. Najgorsze jest to, ze on jest glodny ale nic przełknąć nie może, dje mu kaszki i wodniste papki.straszne te zapalenie jamy usnej, makabra.

Do góry