reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

reklama
Zdrówka dla chorych dzieci i rodziców.
Moja Dominikaod2 dni oddycha przez usta bo nosek niby zapchany a katarku nie ma.
Podaje jej na noc krople Nasivin i jakoś jej się dobrze śpi nie budzi mi się z tego powodu.
W dzień tez jej zakraplam i jest już lepiej.

A u nas choróbsko się pojawiło:-(. Inguch ma zatkany nosek i jest marudna do bólu. Dziś rano nie dała się położyć do łóżeczka tylko na rękach spała u mojej mamy. Jak tylko mama chciała ją odłożyć to był wrzask:baffled:

Julek wczoraj gorączkował, był osowiały. Dostał lekarstwo na zbicie temperatury i popołudnie spędziliśmy już w domu. A dziś jest trochę nie taki jak zwykle, z rana miał podwyższoną temperaturę, ale juz jest ok.
Poza tym nie ma kaszlu, kataru. A idą mu górne trójki. Ponieważ przy wcześniejszych ząbkach nigdy nie gorączkował, to nie wiem, czy ta temperatura od tego, czy też nie.
A ja mówiłam chorobom NIE!!

U nas jest poprawa, nie kaszlemu juz jeszcze z nosa leci troche. W nocy spimy juz bez problemu tzn nie budzimy sie ze wzgledu na katarek i kaszel :tak:
NIe wiem czy juz nie narazam na chorobsko bo wczoraj w deszczu wyszlismy na dwor w kaloszach o jeny ale dzieciaki byly szczesliwe, Mai odrazu poprawil sie humor bo wczoesniej o wszystko plakala i stekala. :tak:

reklama
Do góry