reklama
No u nas juz troche lepiej znaczy sie Maja wraca do zdrowia juz jest na koncowce chorobska zaczela juz pokazywac swoj charakterek)) jeszcze troszke pokasluje i leci jej z noska przy raczkowaniu ) A Maks Nadal ma katar chyba gdzies w zatokach mu siedzi bo slabo mu schodzi i niechce juz smarkac bo go boli nosek ))
W sobote jedziemy do babci (teraz jest u nas) tam sie kurowac, no i maz jedzie na 3 dni w delegacji a niechce mi sie samej siedziec. Wogole to niechce jeszcze Maksa posylac do przedszkola nie doleczonego. A on juz tak bardzo chce isc do swoich kolegow))
W sobote jedziemy do babci (teraz jest u nas) tam sie kurowac, no i maz jedzie na 3 dni w delegacji a niechce mi sie samej siedziec. Wogole to niechce jeszcze Maksa posylac do przedszkola nie doleczonego. A on juz tak bardzo chce isc do swoich kolegow))
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Woloszki - ja niedawno zaczęłam dawać Karolince czosnek w tabletkach, jak miała katar. Muszę powiedzieć, że działa super. Nawet jak już miała taki zielonkawy katar, to jej szybko przeszło, a zazwyczaj kończyło się na ogólnym rozchorowaniu i antybiotykach. Teraz daję jej profilaktycznie, bo nie chcę, żeby znowu coś z przedszkola przyniosła.
Priscilla
Fan(ka)
A viki juz 4-ty tydzien chora :-(
Po dwoch tyg przeszedl jej katar, potem byly ze 3 dni przerwy i znowu od poczatku. Dzis w nocy strasznie kaslala. Kurde, juz nie wiem co z nia robic.
Lekarz na nas patzry jak na wyrodnych rodzicow... Az nie chce mi sie do niego znowu isc :-(
A my wszyscy chorujemy na zmiane i ciagle ktos zaraza biedne malenstwo
Po dwoch tyg przeszedl jej katar, potem byly ze 3 dni przerwy i znowu od poczatku. Dzis w nocy strasznie kaslala. Kurde, juz nie wiem co z nia robic.
Lekarz na nas patzry jak na wyrodnych rodzicow... Az nie chce mi sie do niego znowu isc :-(
A my wszyscy chorujemy na zmiane i ciagle ktos zaraza biedne malenstwo
Priscilla Zuzia ma racje,moze sprobujcie pod tym katem zbadac mala.???Wiem ze nawracajace infekcje gornych drog oddechowych sa jednym z pierwszych objawow alergii pokarmowej.I nie koniecznie to wy ja zararzacie.
Woloszki Duzo zdrowkka!!A co do czochu to u nas rzadzi i naprawde jesli juz dopada chorobsko to po jednym dniu ucieka pedem od smrodku czosnku ;-)To naturalny antybiotyk!!!
Woloszki Duzo zdrowkka!!A co do czochu to u nas rzadzi i naprawde jesli juz dopada chorobsko to po jednym dniu ucieka pedem od smrodku czosnku ;-)To naturalny antybiotyk!!!
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Dzisiaj przy szczepieniu pani doktor przepisala malemu fluor.Ma zabki i kazala dawac.A w Polsce tez dzieci biora?
reklama
Nam lekarka nie kazala dawac.
Pamietam przy Maksiu jak bylam u dentysty spytalam sie czy mu podawac, on mial taka mapke z ujeciami wody, sprawdzil gdzie mieszkamy i jakie w wodzie jest stezenie tego pierwiastka.
Pamietam przy Maksiu jak bylam u dentysty spytalam sie czy mu podawac, on mial taka mapke z ujeciami wody, sprawdzil gdzie mieszkamy i jakie w wodzie jest stezenie tego pierwiastka.
Podziel się: