reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

O kurcze, Franek jest niezniszczalny. NIe wiem co ja bym zrobila jak by ktoremus z moich dzieci trafilo sie cos takiego. Ja to panikara jestem. Maks pewnie by wyl w nieboglosy a Maja moze by sie zachowala jak Franio.

reklama
o kurcze!! dobrze ze nic starsznego sie nie stało, Buba ja zawsze widze to w moich oczach jak żelazko spada na Antosia:-( potwornie sie tego boję:-( zdrówka dla Franusia!bedzie oki!!

O kurczaczki oby się wszystko dobrze zagoiło
Ja tak jak maarta też zawsze się boje że na moją Dominie spadnie gorące żelazko.Choć zawsze jak coś prasuje Dominiki nie ma w pobliżu.Ale stracha mam zawsze.

Dzieks dziewdzyny za wsparcie :tak: Franko ma sie wysmienicie jak na swoje rany na nogach.Zabieg zniosl super i nawet tego nie zauwaza.Dostal masci i pianke do psikania i byl zachwycony ze pani doktor dala mu sie pobawic sluchawkami :tak:
Ja tez zawsze pilnuje ale jak widac nie znamy dnia ani godziny...wystarczy taki wlasnie wypadek ktoreego niby moznabylo uniknac a jednak sie wydarzyl w obecnosci dwoch osob doroslych...do glowy by mi nie przyszlo ze biegnac wpadnie na krzeslo ktore pociagnie kabel i wyrwie z reki zelazko.....
A tak wyglada moja mala ofiara....
Woloszki Kosmitki czyz by Toja cora byla kosmitka tak jak kim Bassinger :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Buba Franio jak prawdziwy mezczyzna ani łzy nie uronil ;-)
Ale na zdjeciu wyglada jakbys mu kablem wlala :tak::tak::tak: jeszcze cie ktos podkabluje do opieki.

ps. gdzie wy chodzicie na basen? a znasz jeszzce jakies polecane miejsca gdzie ucza plywania np 4 latkow?

Buba to niezły twardziel z Franco:yes:
A swoją drogą to ja tak dla bezpieczeństwa prasuje jak mały śpi więc ten wypadek nam chyba nie grozi no ale zostaje kupa innych a tfu tfu na zimne.

Ja mam schizę z wrzątkiem. Normalnie boję się zrobić sobie herbatę, jak Jagoda jest w kuchni. Gotuje tylko na tylnych palnikach, bo tez się boję, że Jagoda pociągnie. Czasami aż przesadzam, ale autentycznie mam niezłego stracha robić coś z gorącymi rzeczami przy dziecku.

Dzielne te Wasze chłopy!

reklama
Do góry