reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

Magdalena mam nadzieje ze juz wszystko oki, mam nadzieje ze blizny nie zostaną.
ja tydz jak bylismy na wczasach to tez oblałam sobie noge wrzatkiem, od razu polałam zimnym prysznicem,slad jest ale jak sie opaliłam to przynajmniej w oczy sie nie rzuca.

reklama
Magdalena - zdróweczka dla synka. Sama też się trzymaj, bo sobie wyobrażam, jak się musisz paskudnie czuć.

Ja też jak byłam mała zostałam polana wrzątkiem po głowie i po plecach. Na plecach podobno miałam jeden wielki bąbel ale żaden ślad nie został.
Na pewno z Julkiem też będzie wszystko ok - zagoi się szybciutko:tak:

Magdalena dużo zdrówka dla Juleczka.
Mam nadzieje ze nic mu nie zostanie po poparzeniu.
Ja też w dzieciństwie przez własną nieuwagę zostałam oblana gorącą kawą na plecy.
Sama podeszłam mamie pod nogi i ona mnie nie widziała.
Ale szybko byłam oblana zimną wodą i dziś nie mam żadnej blizny na plecach.
Więc i Julkowi życze aby szybko się goiło i żeby nie było blizn

Magda trzymaj sie bo na pewno nie mozesz sobie tego wybaczyc :-:)-:)-(
I zdrowka dla Julka zyczymy, na pewno sie wszystko zagoi i mlody nie bedzie nawet o tym pamietal.

No i Franek mial przed chwila wypadek.Nasza gosposia praowala a on biegnac potracil deske i spadlo gorace zelazko mu na gole nozki...:-:)-:)-:)-( myslalm ze nic sie nie stalo bo on nawet nie jeknal tylko krzynal bo sie przestraszyl obejrzalam go i nic niby nie bylo.Przylozylam lod.Ale po pol godzinie na udach zaczely muie pojawiac czerwono fioletowe slady z purchlami.Wyglada to kiepsko ale chyba go nie boliani nie szczyie po sie bawi i smieje dalej.Zaraz smigam do lekarza.Zobaczymy co dalej...

reklama
O matko najpierw Julek teraz Franio.Dziewczynki dobrze,że dzieciaczki dzielne i wytrzymałe.Oby blizn nie było.Zdróweczka i szybkiego gojenia.

Do góry