reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie Naszych Dzieci

Woloszki - trzymaj się.
Ja bym stawiała jednak na to, że Majeczka odchorowuje szczepionkę i niedługo się to skończy. Jak Ingucha dostała wysypki to też myślałam, że to trzydniówka bo wcześniej przez trzy dni miała gorączkę ale lekarka powiedziała, że to stanowczo po szczepionce.

reklama
u nas Maja miala trzydniowke jak miala 6 miesiecy, na poczatku Pani doktor myslala ze to grypa zoladkowa bo Maja miala biegunke i bardzo wysoka temperature.. a po trzech dniach pojawila sie wysypka od razu na calym ciele - Pani doktor zmienila djagnoze i powiedziala, ze cos musialo malej zaszkodzic bo przy trzydniowce poza goraczka i wysypka nie ma zadnych innych objawow i w ten sposob sie ja prawidlowo diagnozuje... dlatego tez stawiam na dolegliwosci poszczepienne, jakie by nie byly - oby szybko minely :tak:

NO tak ale mozliwe zeby przez tyle dni reagowa po tej szczepionce?
We wtorek mina 2 tyg od szczepienia a w srode 2 tyg jak ma ta biegunke :-(
Caly czas mysle czy jeszcze moze cos jej nie uczula ale odkad pamietam nie dostala nic nowego. A to co dotychczas je to je juz z 2 miesiace jak nie dluzej.
Wiec mi juz rece opadaja, czekam do wtorku. Mam nadzieje ze tam nic nie wyjdzie w tej kupce.

też mam nadzieję, że to jednak po szczepionce było.
Wczoraj Jagoda dostała banana. Jak na razie nic, ale poczekam jeszcze kilka dni.

Woloszki - jeszcze mi się kisiel przypomniał do podawania dzieciom.

NO wiec dziewczyny jest POPRAWA i to super poprawa, bo dzis Maja zrobila 3 kupki i to normalnej konsystencji i bez sluzu!!!!!!!!!!!!!HURAHURA Mam nadzieje ze to juz na zawsze ta poprawa i to chyba pomogl ten Bactrim, wczesniej juz lekarz mowil ze jak nie pomoze nic to ten bactrim tez jest na biegunki.
Jutro jade odebrac wyniki i do lekrza na wizyte sie zapisac. Jutro zdam relacje co i jak.

reklama
Do góry