reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie i uroda lipcowych mam :)

No właśnie nie miałam żadnych bóli ani nic. Teraz przy plamieniach pobolewa mnie brzuch, a może to blizna po cc? choć teraz już chyba nie powinna bo cc miałam 4 lata temu. A co do leżenia, to zawsze jest zalecane gdy się coś dzieje.

reklama
Może i jestem panikara. Ale chyba u mnie jest coś nie tak. Niby krwawienia nie ma ale ustało cołkowicie bolenie sutków. W cale nie są drażliwe . Wogóle nie bolą.

aaaczarna: jeśli masz możliwość to jedź. Dla spokoju.
Ja biorę Duphaston, ale to ze względu na moje poronienia. Najgorsze jest to, że jeśli miałoby się coś stać to i tak on nie pomoże. Jest troszkę zabezpieczenia, ale lęk pozostaje.

Czarna, nie będą bolały całą ciążę, bolą tylko na początku, pamiętam, że w pierwszej ciąży też mnie nagle przestały boleć i zbiegło się to jednocześnie z nagłymi bólami, wtedy dostałam właśnie Duphaston i Luteinę, bóle brzucha minęły, piersi też przestały boleć i już do końca ciąży były normalne.

dla spokoju jednak skonsultuj z lekarzem.

mnie w ogóle piersi teraz nie bolą, nie są wrażliwe itd, możliwe jednak że u mnie jes to związane z tym, że nadal karmię piersią synka.

Ostatnia edycja:
Cieżko powiedziec. A masz inne objawy? Mnie czasem też tylko troszkę bolą, czasem mocniej. W poprzedniej ciąży mnie tak bolały, że nie mogłam ich dotknąć, a teraz słabo jakoś.

reklama
Czesc Dziewczyny,
U mnie dzis pojawily sie plamienia do tego dosc silne skurcze... :( dzwonilam do mojej znajomej ginekolozki w Polsce I kazala uderzac do lekarza I bracbrac nospe. Tyle ze z tym to problem musze jechac do polskiej kliniki w Londynie bo tu mnie wysmiejajak pojade na pogotowie czy pojde do przychodni. Zapisalam sie juz na wizyte w czwartek wieczorem a poki co nie pozostaje nic innego jak lezec I mysleec pozytywnie. Calusy I zycze zdrowka kochane brzuchatki

Do góry