reklama
A
aOLA
Gość
ja daje na łyzeczce ale z moim mleczkiem
ja na noc dzis ubralam Hanie tylko w jeden kaftanik i spiochy,bo strasznie goraco i przzykrylam jednym grubsszym kocem i nie budila sie co godzine,ale za to wstala o 5tej,terazv spi jeszcze po spacerku ciekawe co bedzie w nocy,o rety : :
didi
Fanka BB :)
Ola to Ty masz taka saune jak ja w pokoju.....
A
aOLA
Gość
Pamciaw przeciez ja umre z zimna ;D
otwarcie okna nie wchodzi w rachube ale dzis powyciągałam wszystkie uszczelki z okien które zakładaliśmy na zime i jest juz 23stopnie w domu
Didi no niestety Dziś 4h miałam otwarte okno w pokoiku u małego a temp 22stopnie :
otwarcie okna nie wchodzi w rachube ale dzis powyciągałam wszystkie uszczelki z okien które zakładaliśmy na zime i jest juz 23stopnie w domu
Didi no niestety Dziś 4h miałam otwarte okno w pokoiku u małego a temp 22stopnie :
A
aOLA
Gość
kurcze wydaje mi się ze małemu skórka w siusiaku przyrosła (no wiecie o co chodzi) :-[ a lekarz nie kazał mi jej ruszać Dobrze ze jutro przyjedzie tatuś i fachowym okiem zobaczy Mam nadzieje ze nie będzie trzeba mu jej nacinać :-[
mamy chłopców robicie "coś" z ta skórką?
mamy chłopców robicie "coś" z ta skórką?
Paula25
szczęśliwa :)
aOla ja nic nie robię bo wydaje mi się że u Kacperka jest ok zresztą czytałam kiedyś w jakiejś gazecie, żeby nic nie robić....kurcze musze poszukac tej gazety.
reklama
didi
Fanka BB :)
Ola..moja siostra naciagala skorke bo taj jak piszesz jakby przyrosla a raczej jakby zakleilo sie tak ....ale lepiej idz do lekarza z tym..i napewno bedzie naciagal..bo inaczej maluszek jak bedzie starszy bedzie mial stulejke..
ja nie mam takiego problemu a raczej al bo ma tam ok..ale czasami sprawdzam czy mu tam nic sie nie skleili i tak lekko odciagne aby zobaczyc czy dziurka jest ....bo nieraz od siuskow tak jakby sie zakleila
ja nie mam takiego problemu a raczej al bo ma tam ok..ale czasami sprawdzam czy mu tam nic sie nie skleili i tak lekko odciagne aby zobaczyc czy dziurka jest ....bo nieraz od siuskow tak jakby sie zakleila
Podziel się: