reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>Zdrowie grudniowych dzieciaczków<<<

Ja podaję 5 kropelek na łyżeczce ;D ;D nigdy nie rozpuszczałam nie wiem czy można ::) ale napewno po tym trzeba dć popić bo to jest tłuste i zeby nie zostało w przełyku ;D

reklama
ja na noc dzis ubralam Hanie tylko w jeden kaftanik i spiochy,bo strasznie goraco i przzykrylam jednym grubsszym kocem i nie budila sie co godzine,ale za to wstala o 5tej,terazv spi jeszcze po spacerku ciekawe co bedzie w nocy,o rety ::) ::)

aOla uchyl okno, nie mozesz miec takiej temperatury! Body w takiej jest niepotrzebne, ale zdrowiej by bylo z body i uchylonym oknem. Chyba ze maly spi bezposrednio pod oknem jakos.....:(

Pamciaw przeciez ja umre z zimna ;) ;D
otwarcie okna nie wchodzi w rachube ale dzis powyciągałam wszystkie uszczelki z okien które zakładaliśmy na zime i jest juz 23stopnie w domu
Didi no niestety Dziś 4h miałam otwarte okno w pokoiku u małego a temp 22stopnie ::)

kurcze wydaje mi się ze małemu skórka w siusiaku przyrosła (no wiecie o co chodzi) :-[ a lekarz nie kazał mi jej ruszać Dobrze ze jutro przyjedzie tatuś i fachowym okiem zobaczy Mam nadzieje ze nie będzie trzeba mu jej nacinać :-[
mamy chłopców robicie "coś" z ta skórką?

aOla ja nic nie robię bo wydaje mi się że u Kacperka jest ok :) zresztą czytałam kiedyś w jakiejś gazecie, żeby nic nie robić....kurcze musze poszukac tej gazety.

reklama
Ola..moja siostra naciagala skorke bo taj jak piszesz jakby przyrosla a raczej jakby zakleilo sie tak ..:)..ale lepiej idz do lekarza z tym..i napewno bedzie naciagal..bo inaczej maluszek jak bedzie starszy bedzie mial stulejke..

ja nie mam takiego problemu a raczej al bo ma tam ok..ale czasami sprawdzam czy mu tam nic sie nie skleili i tak lekko odciagne aby zobaczyc czy dziurka jest ..:)..bo nieraz od siuskow tak jakby sie zakleila

Do góry