reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>Zdrowie grudniowych dzieciaczków<<<

Pamciu, no to znowu badania? A już przecież lepiej było. Trzymamy kciuki, zeby wszytsko było ok. Bartek kupił mi wczoarj chuste, ale nia taki kolor jak chciałam (zawsze powtarzam, ze faceci to daltoniści) ::) i zauważyłam, ze na stronce bebelulu są wasze zdjecka - bardzo udane.

reklama
Klucha to musze zerknac na ta stronke. Wymien kolor jak Ci nie pasuje! Ja bym wymienila, mam fiola na punkcie kolorow, jak cos mi nie pasuje to nie pasuje i potrafi mi to skutecznie chumor popsuc.... ;)

a co do badan - tak znowu....tym razem nieinwazyjne. Bylo lepiej, ale znowu ten sluz. Ale z tym sluzem to tak jest ze raz jest raz go nie ma. I za chiny prawidlowosci nie moge sie w tym dopatrzec. Kiedys probowalam to powiazac z moja dieta - teraz stweirdzam ze to nie ma zadnego znaczenia. Tzn, na pewno ma to ze nie jem nabialu zadnego, ael reszta....ech szkoda gadac.. No i jedyna prawidlowosc jaka mi sie teraz nasuwa to ta ze jak je tylko moje mleko to jest zle, jak je jakis staly posilek - jest dobrze. Nie wiem co to ma byz ale tak jest.

Zaraz lece pierwszy dzien do pracy....nawet jako tako sie trzymam, bo jak szlam na kursy to bylam w kompletnej rozsypce. Chyba dobrze ze mialam taki wstep w zeszlym tygodniu.

Pamciaw bedzie dobrze :) mnie to czeka od lipca. Odnosnie tych chust, zaciekawily mnie, ktory model polecasz do duzego i dlugiego dziecka ;) wiem ze sa do 12kg, weszlam na stronke, ktory Ty masz i jak sie sprawuje? Chuba kiedys polecalas, ale zgapilam i nie wiem gdzie szukac ;D

Dziewczynki oczywiscie bardzo serdecznie zapraszam, im wiecej tym weselej a miejsce sie zawsze jakies znajdzie! :D :D

Pamciaw piekne to zdjecie na stronie z chustami!!

Jsorbek no mieszkam w Wawie - pisalam Ci juz. A co?

Ana ja mam hamalu i to jest chyba najbardziej uniwersalny model. Oprocz tego ze sie swietnie dziecko w niej uklada to miesci minium 10 butelek piwa! ;) hihihi...ale na serio mysel ze hamalu jest b.ok

Musze wejsc na ta strone bo nie widzialam jeszcze tych zdjec!

W pracy bylo okej. Od10-15 - luzik. Jeszcze przerwa miedzy 12 a 14... :) ale zawsze tak luzno nie bedzie....:)

Pamciu - kurcze znowu śluż sie pojawił :mad: - moze Ci badania pomogą, ja na razie śluzu nie widzę odkąd dietę bezmleczną wprowadziłam. Do dr Ryby na razie nie idę, byłam u innej babki - jesem zadowolona choć nie zleciła mi żadnych badań "skoro widzę logiczną ciągłość zdarzeń".
Ale przyznaję bez bicia że skuszę się czasami na kawałeczek mlecznej czekolady - mam nadzieję że nic się nie stanie bo Gbarynia nie ma ostrej skazy? Mam nadzieję że jej nie szkodzę.

Dziewczyny czy któraś z Was ma także problem z zasypianiem dziecka? Moja Gaba w domu zaśnie tylko przy cycku. Dobrze że chociaż w wózku zasypia bez cycusia.

reklama
Pamcia - Tak pisałaś nie widziałam a to sorki :laugh: :laugh: :laugh:
a nic tak tylko pytam no bo taka medialna jesteś ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry