reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

>>>Zdrowie grudniowych dzieciaczków<<<

Ja mam termometr Brauna do ucha i jestem zadowolona. A wiecie, ze u dzieci trzeba troche odciągnąć ucho (za małzowine delikatnie), zeby dobry pomiar wyszedł. No i zawsze trzeba pamietac ze ten do ucha nie podaje tej samej temp co rteciowy (a troche wyższą). Wazne zeby mieściła sie w granicach "dozwolonej normy".

reklama
aOla no dobrze ale dlaczego....argument nie poparty tezą nie jest dla mnie argumentem ;) ;D... no a tak poważnie to zasanawiam się nad tym bo ostatnio troche Maks płakał....i do tego miał jakiś taki wyrzut do nas ...gdzie my w ogóle przyprowadziliśmy.....że nie wspomnę o tym że zatrzyk dostawał w tyłek...a Astek trzymał do normalnie na rękach.......i ten wkurzony taki był że odwrócił sie i do pielęgniarki z piąchami...... ::)

Kurcze, a ja bym chciala zeby Paulinka byla troszke dluzsza - chociaz z 5 cm ;D ;D ;D hehehe :)

Ana - tak jest, zrobimy nalot na Pati - z wlasnymi materacami najlepiej, bo niewiadomo czy Pati ma tyle miejsca zeby przenocowac 8 osob ;D ;D ;D Ale pomysl jak zajebiscie by bylo !!!!!! Dzieciaki maja super imprezke sami, a my druga, lekko tylko alkoholowa ;D ;D ;D

Klucha no właśnie mi wskazuje baaardzo niską........ a którą małrzowinkę trzeba odciągnąć tą całą uszną czy tą malutką co zakrywa wlocik do uszka???

Ana no normalnie nie do uwierzenia 80 cm :o :o :o Kamil tez miał 56 jak się urodził, a teraz 64 cm ..

Za to dziś go wazyłam w przychodni i ładnie przybrał - w ciągu 2,5 tygodnia 490 g - wazy teraz 7820 :) No i na samym mliku tak dobrze przybrał ::)

bartyś pisze:
Ana no normalnie nie do uwierzenia 80 cm  :o  :o  :o Kamil tez miał 56 jak się urodził, a teraz 64 cm ..

Bartys - a zebys widziala Ane na zywo to w ogole bys nie pomyslala ze takiego chlopa urodzila - my to mialysmy sluchaj brzuchy solidnie wielkie, a ona tyci tyci przy naszych ;D ;D ;D

Ech Wandzia zebrało mi się na wspominki jak wspomniałaś o naszych wielgachnych brzucholkach ;D Ale fajnie było z brzuszkiem :)

reklama
Ja mam AEG termometr uszny i własnie w instrukcji tez o tej małżowinie pisze ::) ::) ::) :laugh: :laugh: i mierzy super dobrze a jeśli jest inny czasem pomiar to powtarzam bo maja sie rusza i czasem można źle wycelować ale ogólenie faktycznie w uszach jakby wyzsza tak jak w pupie może dlatego że w srodku ::) :p ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry