agnieszka 27
Fanka BB :)
Od mówienia do robienia długa droga.....
Niektórzy mężczyźni lubią tak specyficznie żartować.
Niektórzy mężczyźni lubią tak specyficznie żartować.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To nie może otwarcie mi powiedzieć, że ma takie konto? Przecież nieraz wspominam mu jak to było przed ślubem co z koleżankami na podobnych portalach wyprawiałyśmy a on to przemilczy... Czuję się jak w jakimś złym śnie...
Iwonka1985, ja się jeszcze kompletnie w tej sytuacji nie mogę znaleźć, nie wiem co zrobię... Może chwilę odczekam a potem rzeczywiście się zarejestruje i będę z nim pisać. Jak przed chwilą odkryłam to jeszcze specjalnie maila założył na użytek tego portalu.
Mitaginka, to co ja teraz powinnam zrobić? otwarcie powiedzieć, że wiem i czego on się spodziewał? Wyrzucić z domu? Ja w ogóle to nie wiem co on sobie wyobrażał, przecież mamy małe dziecko, dopiero zaczęliśmy wspólne życie... Choć z drugiej strony lepiej już być samej i żeby dziecko nie miało ojca jak ma myć byle jaki mąż i ojciec..