reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia wrześniowych maluszków

reklama
4.jpg20111113174.jpg Moj maly -coraz wiekszy smieszek

Ellsi sesja super, rewelacyjnie wyszedł ten kolaż. Ekstra fototapeta byłaby z takiego zdjęcia.
Kasiula, Franek ma niezłą pozycję do spania, no bombowo wygląda.
BigChild, ale masz śmieszka tygryska :-)

ellsi już pisałam ale zrobię to jeszcze raz- piękności! Cud miód i orzeszki, super pomysł. :tak:

dziuba co za rewelacyjna sesja! Normalnie laleczki! Modelki! :-) ale na fejsie nie masz jeszcze tych zdjęć?

mambusia co za ujęcia :happy: i sułtan bombowy, się uśmiałam :-D

kasiula a jaki Franuś zadowolony! Tak sobie smacznie śpi...i nie ma to jak pozycja z rączkami w górze ;-)

BigChild Twoja kruszynka ma zniewalający uśmiech :tak:

A oto i 3 miesięczny Wojtuś:
po kąpieli i w pilotce (ale tak się ruszał, że wyszło jak wyszło)

Załączniki

• kąpiel1.jpg
    kąpiel1.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 62
  • w pilotce1.jpg
    w pilotce1.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 65
Ostatnia edycja:
Ellsi bombowe a jak nałożyc to na siebie to byłby filmik :-D
Dziuba :szok: tyle powiem jestem zachwycona jakie modelki masz w domku.Ja miałam z Julką też taka sesje kiedys jak miała casting do agencji reklamowej.
Big Chiald alęż super uchwyciłaś jak mały sie śmieje i to na całego:happy:
Wrześniowa jak tam z niego terrorysta,wygląda tak słodko i niewinnie.
kasiula​ Franek spi w takiej pozycji jak mój smyk.Słodkie to strasznie!!!!

wrześniowa - pieknie główkę trzyma!! a jakie piąstki zaciśnięte :-D na zdjęciach wygląda uroczo, wcale nie jak łobuziak nie dający mamie się wyspać!! :)) p.s. kumpela umieściła na mojej tablicy zdjęcia dziewczynek, to nie wiem czy wszyscy je widzą czy jak to jest...?!?

Ellsi super zdjęcie:-)
BigChild śliczności!!!
Dziuba Twoje dziewczynki przesliczne i takie do siebie podobna, sesja przepiękna, az się zaraziłam i tez się wybierzemy, bo mam kolegę fotografa
Wrzesniowa jak widać na zdjęciu Wojtuś to prawdziwy Aniołek piękne usteczka i oczka więc nie wiem co ta mamusia się go czepia;-);-)

reklama
Dziuba – ależ masz modelki w domku. No no ;) Będziesz miała kiedyś cały dom chętnych na Twoje córcie facetów ;)
Wrześniowa – Wojtunio wygląda na bardzo grzecznego chłopczyka;) Nie wiem co Ty od Niego chcesz hi hi ;) Taki słodziak ;)

Do góry