reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia wrześniowych maluszków

086 (47).jpg086 (22).jpg Moja Mała "Gwiazda":-D jak ją wszyscy zwykli nazywać;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Bebzoniku - ale cudna focia... Jaki uśmiech! Nie mogę i dołeczki już widać... Jejku cudo! Już czarujemy kobietki tak? ładnie to tak? ;) Wszystkie ciotki z BB się zakochają hihi ;)
Ola-biel i róż dominują...no no faktycznie mała gwiazdeczka nam rośnie ;)
Kati - Nicol taka kruszynka, że w nosidełku znika ;) Jakie słodkie maleństwo...

piękne dziewuszki!!

Madzia - jak pięknie na brzuszku się leży Bartusiowi ;)

mambusia - no niestety, taki los :) u nas to samo, cyc to cyc, zazwyczaj wybiera taką porę kiedy akurat stoję w kolejce żeby zapłacić za cos albo kiedy jestem na drugim końcu centrum handl. zeby dojść do pokoju dla matki z dzieckiem. Już sie nie czaję tylko siadam gdzieś z boku zeby sie nie rzucać bardzo w oczy i wyjmuje cycka :-D a jak, mam wielkie, to niech podziwiają!! a w turbanie Kamiś wygląda uroczo, jak prawdziwy śpiący sułtan :-D

Asiu hehehe teraz kibelki dla ciebie tez w innym celu są:-D.Ja raz korzystałam z pokoju dla matki z dzieckiem jak byłam u siebie w pracy w odwiedzinach i mały chciał jeść ;-)
I cieszę się że pieluszka okazała się zbawienna.Mój smyk lubi ją jeszcze mietolić łapkami albo do buzi sobie wkłada i ją ssie.Więc jak widac nie tylko do usypiania nam słuzy ale i do zabawy.
A z tym lezeniem na brzuszku nie jest tak różowo,bo to tylko chwilka jak złapałam go jak tak pieknie wysoko podniósł główkę,tak to leniuszek i nie chce tak pięknie pozowac mamie

Mambusia hahaha...najważniejsze żeby mamuśka umiała się odnaleźć w każdej sytuacji, Twój Sułtan bombowy:-)
Magda ale fajny Bartuś

Dziewczyny a Wasze dziewczynki śliczne same Miss-ki każda piękna i wyjątkowa

a oto mój "mały potworek"
003.jpg FRANEK 006.jpg a tak sobie lulam

reklama
Ellsi - ja już wspominałam ale powtórzę...rewelacyjna sesja! Super pomysł ;)
Madzieńko, Kasiula - w woli ścisłości - tak właśnie wygląda kącik dla maluszka u nas w Carrefour ;P Nie dali krzesła więc musiałam sobie radzić hihi
Kasiula - Franuś jest cudny, dlaeko mu do potworka hihi i śpi tak słodziusio...mmmm

Do góry