reklama
U
użytkownik 180176
Gość
Na tym ileś De widać jak u mnie zn. ja widzę tylko bule w sensie takie kuleZ 13 tygodnia.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
zanciak
Fanka BB :)
Nie widać źle, ale bardzo długo lekarz szukał mi kości nosowej żeby zrobić ja na zdjęciu, bo powiedział że na 95% ona jest i on ja widzi, ale nie może na zdjęciu złapać bo dzidek się bardzo ruszał. Dzisiaj idę na NFZ do lekarza na USG ciekawe jakie mi tutaj zrobi badanie. A nie wiem o co chodzi z tymi kulami że widzisz?Na tym ileś De widać jak u mnie zn. ja widzę tylko bule w sensie takie kule
Ja na tych 4d, 3d tak jak z moim bąkiem nie widzę nic poza "gotującymi się kartoflami"A nie wiem o co chodzi z tymi kulami że widzisz?
U Nas kość nosowa piękna, i nie miał problemu, namęczył się z przeziernością bo młode też się wierciło i miało w d..e Pana Doktora
reklama
zanciak
Fanka BB :)
Już rozumiem, lekarz mi powiedział ze i tak słabo widać i zaprasza na dodatkowe zdjęcie z tego 3d, ale ja już stwierdziłam że nie ma sensu tylko na połówkowym SB już zrobię bo tu i tak mało co widać bdJa na tych 4d, 3d tak jak z moim bąkiem nie widzę nic poza "gotującymi się kartoflami"
U Nas kość nosowa piękna, i nie miał problemu, namęczył się z przeziernością bo młode też się wierciło i miało w d..e Pana Doktora
reklama