reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zdjęcia wcześniaków

ale mam dobre rączki...
daria10378jq.jpg

reklama
Dziękuję asiulku :)
A Kuba wazy teraz 4800 g, ostatnio cos przystopował, moze dlatego, że wcześniej bardzo pędził z wagą...
Nie wiem właśnie jak wczęsniaczki powinny przybierać i ile powinny ważyc na dany miesiąc.
Ale myślę, że Kubuś dobrze sobie radzi, tym bardziej, że był hipotrofikiem..
Pozdrawiam :)

Jonatan skończył 1,5 miesiąca. Ma super apetyt, jest spokojnym, godnym facetem...Tak, godny, to najlepsze słowo- żadnych nerwþw, szarpaniny, tylko poważne mruczenie, spanie lub ssanie. ;D
39gh.jpg

47un2.jpg

22pp1.jpg

Ojej...Ale słodkie te nasze wcześniaczki :)
Kaśka - duża juz kobietka z Martynki i naprawdę wygląda jak mała rozrabiaka na tej fotce w spodenkach:
Adka - jeszcze troszke a będziesz nam tu zamieszczać zdjęcia "pyzolków" Jasia:)
Kalina - no spory już jest Jonatanek, ale nich nam tu rośnie :)
Koreczek - a ile ma Twoje dzieciątko na tym zdjęciu. I samo pcha łapki do buzi??/Podobno to bardzo dobry objaw :)
Isiaczku - nie moge się napatrzeć jaki silny i przystojny ;) mężczyzna z Kubusia

A oto moje sroczki:)
weromi20co.jpg

wikulka10rj.jpg

O kurcze,ale nam te dzieci urosły , :D , kiedy to sie stało ? ;)
U nas właśnie pada pierwszy snieg, powoli robi sie tak światecznie, tylko,że narazie się topi,ale mysle,że zaraz zrobi sie biało i Pawełek ujży pierwszy śnieg w swoiumżyciu :)
Kasiu,Martynka to już pannica jak sie patrzy :laugh:
Isiaczku,dobrze że podpisałaś zdjęcia,bo niewiadomo by było,która to Ty,a który to Kubuś :D
Kalina, fajny pucołek z Jonatanka,czym go karmisz ;) ?

Isiaczek pisze:
Nie wiem właśnie jak wczęsniaczki powinny przybierać i ile powinny ważyc na dany miesiąc.
Ale myślę, że Kubuś dobrze sobie radzi, tym bardziej, że był hipotrofikiem..
Pozdrawiam :)
Jeżeli chcesz to moge wysłać Ci mailem siatki centylkowe dla chłopczyków urodzonych przed 32 tc. (niestety nie pamiętam w którym tc. Ty urodziłaś), oczywiscie moge powysyłać każdemyu kto chce ;D

reklama
Do góry