reklama
karolinkare
Fanka BB :)
sylwia781122
Karolina sliczne malenstwa , naprawde super
skrzat910
żyje dla nowego życia
Beniaminka
Śliczności Karolinkare :-) Tylko My rodzice umiemy się tak cieszyc tymi obrazkami naszych skarbow. Pokazywalismy nasze zdjecia z 4D babciom i znajomym i chyba nic na nich nie widzą Ważne, że my widzimy i wiemy , o!
She*shu
Karolinkare- Wiki to ma wyraźnie uśmiechniętą buźkę może ją smyrały ultradźwięki :-) Ooooo jaaa jak ja chce dziewuszkę Mam nadzieję,że w piątek się okaże -choć cały czas tłumaczę sobie ( wiem to),że chłopiec to też szczęscie ogromne to jednka na wieść o dziewczynce chyba oszaleję ze szczęścia
Beniaminka
Karolinkare- Wiki to ma wyraźnie uśmiechniętą buźkę może ją smyrały ultradźwięki :-) Ooooo jaaa jak ja chce dziewuszkę Mam nadzieję,że w piątek się okaże -choć cały czas tłumaczę sobie ( wiem to),że chłopiec to też szczęscie ogromne to jednka na wieść o dziewczynce chyba oszaleję ze szczęścia
I życze Ci tego szczęścia. Moje marzenia się spełniły, chociaz i chłopczyk bylby moim cudnym synusiem.
lilu02
Też cie rozumiem bo chociaż mam już parkę to drugiej córeczki po prostu tak pragnęłam jak niczego wcześniej....no może jeszcze tak bardzo chciałam pierwszą córeczkę....Karolinkare- Wiki to ma wyraźnie uśmiechniętą buźkę może ją smyrały ultradźwięki :-) Ooooo jaaa jak ja chce dziewuszkę Mam nadzieję,że w piątek się okaże -choć cały czas tłumaczę sobie ( wiem to),że chłopiec to też szczęscie ogromne to jednka na wieść o dziewczynce chyba oszaleję ze szczęścia
karolinkare wow jak one się tam mieszczą??? Fascynujace fotki
lilu02
Niesamowite jak wszystko widac.....piękna
reklama