reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia USG naszych Fasoleczek:))

reklama
Czesc Dziewczynki :-)
tak jak obiecalam zalaczam fotki moich skarbow.... sa w 4d i normalne :)

Załączniki

• wiki21tc.jpg
    wiki21tc.jpg
    10 KB · Wyświetleń: 113
  • Oliwer 21tc (2).jpg
    Oliwer 21tc (2).jpg
    5,4 KB · Wyświetleń: 96
  • oliwer 21tc.jpg
    oliwer 21tc.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 99
Śliczności Karolinkare :-) Tylko My rodzice umiemy się tak cieszyc tymi obrazkami naszych skarbow. Pokazywalismy nasze zdjecia z 4D babciom i znajomym i chyba nic na nich nie widzą :-D Ważne, że my widzimy i wiemy , o!

Karolinkare- Wiki to ma wyraźnie uśmiechniętą buźkę może ją smyrały ultradźwięki :-) Ooooo jaaa jak ja chce dziewuszkę:-p Mam nadzieję,że w piątek się okaże -choć cały czas tłumaczę sobie ( wiem to),że chłopiec to też szczęscie ogromne to jednka na wieść o dziewczynce chyba oszaleję ze szczęścia:tak:

Karolinkare- Wiki to ma wyraźnie uśmiechniętą buźkę może ją smyrały ultradźwięki :-) Ooooo jaaa jak ja chce dziewuszkę:-p Mam nadzieję,że w piątek się okaże -choć cały czas tłumaczę sobie ( wiem to),że chłopiec to też szczęscie ogromne to jednka na wieść o dziewczynce chyba oszaleję ze szczęścia:tak:

I życze Ci tego szczęścia. Moje marzenia się spełniły, chociaz i chłopczyk bylby moim cudnym synusiem.

Też cie rozumiem bo chociaż mam już parkę to drugiej córeczki po prostu tak pragnęłam jak niczego wcześniej....no może jeszcze tak bardzo chciałam pierwszą córeczkę....

karolinkare wow jak one się tam mieszczą??? Fascynujace fotki:)

reklama
Dziewczyny , wasze maleństwa cudne są;-):tak:
A ja przedstawiam wam mojego synka, 21tydz i 1 dz:-)
Na pierwszej focie synek usmiecha sie..haha

Załączniki

• P1070431.jpg
    P1070431.jpg
    9,5 KB · Wyświetleń: 92
  • P1070434.jpg
    P1070434.jpg
    9,5 KB · Wyświetleń: 89
Do góry