reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Skakanka Martunia jest śliczna, mimo tego fioletu :-D:laugh2: Ale klaty męża bym na twoim miejscu nie pokazywała publicznie, bo się jeszcze któraś na nią napali ;-):-D

Witek ostatnio robi nam hałas jak wkładamy go do wanienki. A tak pięknie już nam się kąpał. A teraz od jakiegoś tygodnia tak strasznie nam płacze, że nie wiemy co z tym fantem zrobić :szok::baffled::no: Próbowaliśmy wkładać go do wody na pleckach, potem na brzuszku i nic, przez całą kąpiel jest wrzask. Uspokaja się dopiero jak go Maciek kładzie na ręczniku i go przykrywa. Woda ma 37 st., więc raczej nie powinno mu być za zimno ani za gorąco. Może wy macie jakiś pomysł jakby go przekonać do kąpieli?

zauważyłam, iż mój mały płakał przy kąpieli , bo czuł się niepewnie jak go tatuś przerzucał...teraz kąpiemy go pomału, mały lezy na przedramieniu, gadam do niego co robię i nawet jak ma zamiar pomarudzic -uspakaja się słuchając mnie...
tylko , że mój mały to wogóle się teraz uspakaja się w kąpieli ...
moze spróbuj go zagadać , spokojnie, delikatnie - moze to cos da i mały zapomni o płaczu?

Kamilala Synek udarza w wielki krzyk zaraz jak tylko zetknie się z wodą :szok::baffled: i krzyczy tak głośno, że do niego nie dociera, że ktoś coś mówi do niego :no: Zanim zaczął się kąpać to włożyliśmy też do wanienki taką zabawkę pływającą (kręci łapkami jak się ją nakręci), którą kiedyś lubił. Oglądał ją z zaciekawieniem, ale jak wkładał Maciek go do wody to już był wrzask. Nie wiem co mam z nim robić :sad::unsure:

tez mi sie wydaje, ze trzeba sprawdzic wode, czy nie za zimna lub nie za ciepla:tak:
poza tym Rochu jak mial odparzona pupe to troche przy wkladaniu do wody kwekal, pewnie go pieklo troszke:tak:
a moze maluszek sie czegos wystraszyl podczas kapieli???

reklama
uwaga, pokazujemy sie:-D

filip%20(15).JPG

filip%20(20).JPG

filip%20(24).JPG

filip%20(25).JPG

filip%20(10).JPG

wiecej fotek tam gdzie zawsze :-)

Do góry